KOSA

Fashion.hr Style Community & L'Oréal Professionnel vas daruju

Volumetry – Push Up volumen za tanku kosu

Za žene s tankom kosom, nedostatak volumena ključni je problem. Žene s tankom kosom imaju specifične probleme kao što su nedostatak volumena, kosu koja se brzo masti i puca prilikom četkanja.

Tanka kose do 30% je tanja od normalne kose, što je jedan od razloga zašto kosa izgleda beživotno. Zbog problema brzog mašćenja kose korijen se priljubljuje uz vlasište. Zahvaljujući novim sastojcima poznatim po svojim blagodatima pružanja volumena i na dužinama i korijenu, Série Expert razvio je novu liniju za tanku kosu koja rješava probleme volumena i hranjenja -L'ORÉAL PROFESSIONNEL VOLUMETRY.

Po prvi puta L'Oréal Professionnel uz proizvode za njegu kod kuće razvija i salonsku uslugu VOLUMCEUTIC za PUSH UP učinak koji traje do 72 sata. Ova usluga od samo 2 koraka pružit će vašoj kosi dosad neviđen volumen.

VOLUMCEUTIC: salonska usluga za postizanje push up volumena u 2 koraka.

 

KORAK 1


Anti-gravitacijski serum za volumen tanke, senzibilizirane kose. 

Tehnologija:  Intra-CylaneTM 5%

Ovaj tretman obavija vlakno kose te pomaže u stvaranju volumena tanke, senzibilizirane kose.

Anti-gravitacijska gel maska za volumen tanke, senzibilizirane kose.

Tehnologija: HydraLight

KORAK 2

                         

Ova maska obogaćena je s  HydraLight, sastojkom poznatom po hidratantnim blagodatima. Korišten u kombinaciji s anti-gravitacijskim serumom pruža vašoj kosi push učinak do 72 sata.

Kako bi se učinci Volumceutic tretmana produžili i kod kuće, L'Oréal Professionnel lansirana čitavu liniju proizvoda za volumen tanke kose - VOLUMETRY: prvi program za tanku kosu s push up učinkom.

Anti-gravitacijski šampon za tanku kosu

                                        

Tehnologija: Salicilna kiselina + HydraLight

Ovaj šampon čisti korijen kako  bi  podigao kosu i  pružio joj tonus. Nova generacija inteligentnih polimera, napunjenih negativnim ionima, usmjeravaju se na pozitivne ione na površini kose kako bi oslobodili prirodan volumen bez taloženja na površini. Tankoj kosi pružen je volumen i hranjenje.

Pakiranje: 250ml


Anti-gravitacijska njega za tanku kosu

                                                         

Tehnologija: jedinstvena kombinacija Intra-CylaneTM i HydraLight. Intra-CylaneTM snažan je patentirani sastojak, rezultat desetogodišnjeg istraživanja koji pruža vlaknu potrebnu potporu. HydraLight je sastojak poznat po svojih hidratantnim blagodatima. Kao rezultat, ova njega kombinira hranjenje i volumen.

Pakiranje: 150ml

 

Anti-gravitacijska maglica za tanku kosu

                    

Tehnologija: Intra-CylaneTM + Salicilna kiselina

Ovaj sprej jedinstvena je kombinacija Intra-CylaneTM, snažnog patentiranog sastojka koji je po prvi put korišten u spreju kako bi vlaknu kose pružio potrebnu potporu i pročišćavajuće salicilne kiseline.

Kosi je pružen volumen i punoća već od korijena. Ova maglica u spreju također sprečava prebrzo mašćenje kose.

Pakiranje: 125ml

 

SOS VOLUME puder u spreju za tanku kosu

                  

Tehnologija: Powder Fresh

Novi proizvod iz L'Oréal Professionnela. Gdjegod se nalazile, kadgod vam zatreba, ovaj će proizvod omogućiti instant volumen vašoj kosi. Kako? Formula djeluje na korijenu odstranjujući višak sebuma, te na dužinama kojima pruža volumen i svježinu. Čak 88% frizera slaže se da je učinak volumena neposredan!*.

Kao rezultat, SOS Volume puder u spreju rješava problem kose koja se prebrzo prlja i masti te isto tako zadovoljava potrebe volumena tanke kose.

Pakiranje: 76ml

 

Ovaj tjedan darujemo tri sretne čitateljice s VOLUMETRY poklon paketom. Nagrada može biti vaša ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 17.lipnja.

 

Za sve novosti o novim proizvodima i uslugama L'Oréal Professionnel, pratite

 www.facebook.com/lorealpro.hr

 www.facebook.com/INOA.hr

* Proizvodi su dostupni isključivo u vodećim frizerskim salonima.

 

Dobitnice prošlotjedne nagradne igre su:

Ivana Maričić

Karla Mišetić

Maja Pavić

Objavljeno: 10.06.2013. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p