KOSA

Fashion.hr Style Community & L'Oréal Professionnel vas daruju

PRO-KERATIN REFILL kosi vraća keratin i omogućava konsolidaciju prirodnog štita kose.

Kosa je 85% građena od keratina, sastavljena od 18 aminokiselina. Keratin kosi daje kvalitete kao što su sjaj, fleksibilnost i snaga. Integritet vlakna kose možete biti narušen zbog raznih uzroka kao što su promjena pH, sufraktanti, kemikalije i izlaganje visokim temperaturama. Ove vanjske agresije dovode do povećanja poroznosti, kose grube na dodir, nedostatak sjaja i povećanog pucanja. Kosa postaje slaba i mora se ponovno napuniti keratinom kako bi ojačala.

U takvim slučajevima L'Oréal Professionnel pronašao je rješenje s novom linijom PRO-KERATIN REFILL prvom linijom koja kosi vraća keratin i omogućava konsolidaciju prirodnog štita kose.* Vlakno kose ojačano je i do +70%, i kosi je vraćen njen integritet.

Nova tehnologija: PRO-KERATIN + INCELL povezuje 2 aktivna sastojka kako bi povećala obnavljanje u zoni A i zoni B:

1) PRO KERATIN KOMPLEKS (ZONA A) za vanjsko osnaživanje vlasi

Laboratoriji su uspjeli stvoriti ključna strukturalna svojstva vlakna kose. To se naziva BIO-MIMETIZAM,  mogućnost da se oponaša djelovanje biološkog sustava.  Na taj način pro-keratin kompleks ima moć samoobnavljanja na površini kose i osnažuje kosu kao pravi keratin. Struktura kose je ojačana i ima iste kvalitete kao novo izrasla kosa.

2) INCELL (ZONA B): za unutarnje obnavljanje vlasi

Ovaj lipid razvili su L'Oréal laboratoriji i ima snagu prodiranja u kutikulu gdje puni krhka područja i obnavlja ih. Aktivan između ljuskica kose, INCELL povećava kozehiju kutikule i štiti unutrašnjost vlakna.

Pro Keratin Refill šampon za obnavljanje oštećene i krhke kose


Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Kosa je nakon upotrebe očišćena, meka i podatna na dodir.

Pro Keratin Refill maska za obnavljanje oštećene i krhke kose


Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Vlakno kose je zaštićeno od vanjskih agresija i podatno na dodir.

Pro Keratin Refill krema za feniranje za oštećenu i krhku kosu


Formula obogaćena Pro Keratinom hrani oštećenu i oslabljenu kosu, obnavlja oštećena područja kako bi kompenzirala gubitak esencijalne supstance u kosi. Obogaćena Xylose-om poznatom po zaštiti od topline.  Hrani oštećenu kosu te joj pruža podatnost i olakšava stiliziranje.

L'Oréal Professionnel ovaj tjedan daruje tri sretne čitateljice s poklon paketom Pro-Keratin Refill. Nagradu možete osvojiti ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 14.10.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

FACEBOOK:  www.facebook.com/lorealpro.hr

FACEBOOK PAGE INOA HRVATSKA:  www.facebook.com/INOA.hr

 

Dobitnici prošlotjedne SISLEY nagradne igre su:

Goran Thian

Petra Kirin

Marta Mucić

 

Photo: PR

 

Objavljeno: 07.10.2013. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p