KOSA

Fashion.hr Style Community & L'Oreal Professionnel vas daruju

Nagrađujemo vas sa 3 Liss Unlimited paketa

Liss Unlimited iz L'Oreal Professionnela prva je linija koja se bori protiv utjecaja vlage na kosu. Osim što smanjuje volumen i olakšava feniranje, Liss Unlimited postići će dugotrajan zaglađeni učinak, na koji neće utjecati vlaga. Prvi program ovakve vrste sadrži šampon, masku, ulje i serum, a zajedničkim djelovanjem pruža 4 dana savršene zaglađenosti kose, čak i uz 80% vlage.

Liss Unlimited šampon za zaglađivanja neukrotive kose sa Keratinoil kompleksom omekšava, hrani i poboljšava teksturu vlakna kose, dok Liss Unlimited maska hrani i zaglađuje kosu.  Kosa ostaje glatka do 4 dana.

Liss Unlimited Double Serum za zaglađivanje neukrotive kose SOS kosi pruža mekoću i podatnost, istovremeno je čineći discipliniranom, sjajnom i zaglađenom. Dvije različite faze (jedna obogaćena silikonom za zaglađivanje, druga sa škrobi) spajaju se kako bi zaštitili aktivne sastojke i optimizirali rezultate na kosi. Nanosi se na suhu kosu bez ispiranja.

Fashion.hr Style Community ovog vas tjedna daruje s tri L'Oreal Professionnel Liss Unlimited paketa, koji sadrže šampon, masku i serum za zaglađivanje neukrotive kose. Sve što morate napraviti jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Sretne dobitnike objavljujemo idući ponedjeljak, 24. ožujka.

 

Dobitnice prošlotjedne L'Oreal Paris nagradne igre jesu:

Lucija Bukovac

Paula Kasac

Gordana Ugarković

 

Photo: L'Oreal Professionnel

 

Objavljeno: 17.03.2014. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p