KOSA

Fen bar - jedinstven koncept frizerskog salona u centru Zagreba

Individualni pristup prakticira se od prvog dolaska
fenbar 
Nakon više od sedam godina uspješne inozemne karijere Kristina Šalinović se odlučila vratiti svojoj prvoj ljubavi, kosi. Kao frizerka je često znala naglasiti kako joj je suradnja s nekima od vodećih svjetskih hair stylista donijela neprocjenjivo iskustvo kroz uvid u različite tehnike stiliziranja, ali i najnovije svjetske trendove koje je odlučila pretočiti u svoj jedinstven koncept frizerskog salona, Fen Bar.
 
"Fen frizura danas više nije luksuz već pomalo i stvar opće kulture, a kod žena sve više raste svijest o tome kako bilo koji outfit jednostavno nije potpun bez njegovane i lijepe kose. Upravo je zbog toga vani iznimno popularan koncept frizerskih salona koji nude brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu fen frizura, koji sam odlučila dovesti u Zagreb", kazala je Kristina Šalinović.
 
fenbar
 
 
Fen Bar koji se nalazi u Varšavskoj 7, jedini je frizerski salon u Hrvatskoj koji nudi isključivo usluge stiliziranja i njege kose koristeći ekskluzivnu liniju Actyva, talijanskog branda Kemon. Širokim rasponom njihovih proizvoda moguće je riješiti brojne probleme kose i vlasišta, a za razliku od drugih frizerskih salona koji za sve klijente upotrebljavaju isti proizvod, u Fen Baru individualni pristup prakticira se od prvog dolaska. Specijalnom kamerom najprije se analizira kosa i vlasište te se u skladu s time odabire proizvod za pranje i njega maskom koja je uključena u cijenu frizure. Za one s nešto problematičnijom kosom i vlasištem tu je još cijeli niz proizvoda koje je moguće kupiti i za kućnu upotrebu. 


Nakon tretmana dolazi red na stiliziranje kose po želji klijenta, a za one neodlučne dostupan je i katalog koji sadrži desetak stilova, od ravnih do voluminoznih, a tu je naravno i nekoliko različitih stilova kovrča. Kako modne metropole često imaju svoje specifične stilove, tako su i stilovi frizura koji se nude u Fen Baru nazvani upravo po njima, pa je tako beach hair stil nazvan Miami, ravna zaglađena kosa Los Angeles, glamurozne kovrče su pak karakteristične za Pariz.
  fenbar
 
Za branding i uređenje Fen Bara zaslužne su mlade dizajnerice Marita Bonačić i Negra Nigoević. Novosti iz Fen Bara možete pratiti na Facebooku i Instagramu.
 
Foto: PR
Objavljeno: 03.06.2016. u 15:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p