KOSA

Formule naših baka za lijepu i zdravu kosu

Biobaza Hair

biobaza hair

Zdrava, sjajna i lijepa kosa jedna je od glavnih karakteristika ljepote. Briga o kosi ne pridonosi samo sveukupnom dojmu ljepote, već dodatno podiže samopouzdanje, kao i opću razinu zdravlja. Kosa može biti vaš najljepši ukras, a korištenjem specijaliziranih, prirodnih šampona možete postići odlične rezultate, poput oporavka vlasišta, obnove kose, te očuvanje njezine boje i sjaja.

Biobaza stručnjaci osmislili su liniju Hair šampona za kosu proučavajući recepture koje su koristile naše bake te ih vješto kombinirali sa saznanjima iz moderne kozmetologije. Tako se, od davnina, za plavu kosu koristio limunov sok i kamilica kako bi se naglasila prirodna ljepota plavih uvojaka. Obojena kosa, kako bi zadržala sjaj njegovala se prirodnim uljima koja su joj pružala sjaj i čuvala boju. Za jačanje kose i probleme s njezinim ispadanjem, kosa se ispirala jakim čajem od koprive (zbog bogatstva željezom) koja je ujedno uspješno rješavala probleme s peruti i pretjeranim mašćenjem.

Ljepota kose dolazi i iznutra pa se, za lijepu i zdravu kosu, savjetuje raznovrsna prehrana, bogata voćem i povrćem – za rast i jačanje kose zaslužni su bademi, grožđe i špinat, a za vraćanje sjaja idealni su citrusi, poput naranče, grejpa i limuna. Povrh toga, stres, kao i pretjerano izlaganje suncu može biti štetno za kosu pa se preporučuje uzimanje vitamina B kompleksa.

Biobaza predstavlja četiri šampona s čak 96 posto sastojaka prirodnog podrijetla koji su osmišljeni kako bi svakom tipu kose pružili ciljanu njegu:

biobaza hair

Smart Shampoo


Hranjiva formula na bazi ekstrakta koprive te ulja lavande i lovora namijenjena je oštećenoj, beživotnoj kosi kojoj pruža ciljanu njegu i vraća joj volumen, sjaj i mekoću.

biobaza hair

Low Poo

Blagi šampon sa smanjenim udjelom sulfata za često pranje kose. Obogaćen ekstraktom crnog sljeza, blagog antibakterijskog djelovanja, ne nadražuje osjetljivo vlasište. Dodatak proteina riže potiče potrebnu regeneraciju vlasi kose.

biobaza hair

Color Forever

Lagana formula s njegujućim uljima grejpa, lana i kokosa vraća sjaj obojenoj kosi i štiti joj boju dok proteini badema obnavljaju strukturu kose, štite je od pucanja te je omekšavaju i olakšavaju raščešljavanje.

biobaza hair

Detox piling šampon

Inovativna formula sa sitnim česticama koje masiraju vlasište te njegujućim uljima mente i koštica sjemenki grožđa koji zaglađuju vlas od korijena do vrhova.

Foto: PR

Objavljeno: 25.04.2017. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p