KOSA

Frizerska tvrtka URBAN organizira HAIR FEST

Povodom 10 godina rada stiže nam regionalni festival frizera

Frizerska tvrtka URBAN već deset godina lansira trendove na hrvatskoj frizerskoj sceni, a sada organizira regionalni frizerski spektakl HAIR FEST. URBAN u Zagreb dovodi trenutno najbolje svjetske frizere s najprestižnijih frizerskih sajmova Londona, New Yorka i Moskve.  

U nekoliko prostora dvorane Vatroslav Lisinski, 04. studenog 2012. održati će se kvalitetan, probran i cjelovit program. HAIR FEST okupit će 2.000 frizera kojima će prenijeti znanja iz cijelog svijeta.

                    

Gostuju slavni Tim Hartley i popularni Richard Ashforth/Saco. Dva najveća svjetska imena predstavit će vruće novosti s modnih pista koje se istodobno predstavljaju u modnim metropolama. Nastupiti će brojni hrvatski i regionalni timovi. Organizirani su kvalitetni business programi za poduzetnike o vođenju poslovanja, komunikaciji i uređenju salona, a panel diskusija bavit će se gorućom temom uvođenja fiskalnih blagajni.

Obrtnička komora Zagreb i suorganizator Udruga obrtnika Zagreb uz URBAN organiziraju reviju frizera Zagreb Hair Show kojom će se predstaviti kolekcije zagrebačkih salona. Na HAIR FEST-u održat će se i natjecanje frizera Hrvatske, ali i cijele regije - Otvoreno prvenstvo Hrvatske. URBAN inzistira na cjelovitosti i kvaliteti programa jer će se HAIR FEST nastaviti i u idućim godinama.  

 

Ulaznice za HAIR FEST od danas su službeno u prodaji na EVENTIM prodajnim mjestima Hrvatske i regije i web prodaji (www.eventim.hr) te u frizerskim salonima URBAN (www.urban.com.hr).

 


Objavljeno: 20.10.2012. u 20:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p