KOSA

Frizure a la Hollywood

Današnje zvijezde inspiraciju za frizure pronalaze u divama starog Hollywooda

Dizajneri se uvijek iznova inspiriraju nekim minulim modnim razdobljem, pa je tako retro moda već poduže vrijeme veliki hit. A zašto frizeri ne bi inspiraciju za frizure također pronalazili u prošlosti? Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Twiggy, Mia Farrow, Sophia Loren samo su neke od diva koju su bile prepoznatljive po svojim frizurama. To je novim damama u Hollywoodu posve jasno pa su inspiraciju za svoje frizure pronašle upravo u njima.

Za neku svečaniju prigodu upravo su frizure koje su vladale starim Hollywoodom idealne ako želite izgledati elegantno i sofisticirano. To znaju i January Jones, Natalie Portman, Eva Mendes, Drew Barrymore i Rosario Dawson pa su se za crveni tepih inspirirale Veronicom Lake, Audrey Hepburn, Sophiom Loren, Dianom Ross i Biancom Jagger.

No Agyness Deyn, Dita Von Tese, Hillary Swank, Micha Burton i Kate Bosworth svoj su stil pronašle u starim divama pa tako svoju svakodnevnu frizuru njeguju poput frizura koje su furale Twiggy, Elizabeth Taylor, Mia Farrow, Jane Birkin i Michelle Phillips.

A kad malo bolje pogledate slike iz galerije sve ove dame baš nekako sliče divama kojima se inspiriraju, zar ne?

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 22.05.2009. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p