KOSA

Frizure koje morate isprobati ovog proljeća

Dessange predlaže kreativni nered kao okosnicu stiliziranja i bojenja kose
dessange 
Na Dessange eventu održanom prošlog petka, 13. ožujka, slavio se kreativni nered, odnosno miješanje stilova koje je akcent stavilo na ženstvenost. Gosti ovoga modnog događanja bili su vrlo bliski suradnici i poslovni partneri Dessangea, među kojima i poznate ljepotice Sementa Rajhard i Kristina Krepela.

Kroz godine djelovanja, Dessange evoluira i pomlađuje se njegov osnovni potpis ostaje isti. U svakoj kolekciji jasno je vidljiva ženstvenost i pokret u kosi. Tako je u ovoj kolekciji ženstveni glamur prisutan, ali je interpretiran na moderniji i kreativniji način. Kolekciju su prezentirali stručnjaci Dessange tima iz Pariza, Cecile Aburie za stil i frizure, i Laurent Trotti za koloracije, u salonu Dessange na adresi Ilica 2.
 
dessange 
dessange
Što ćemo nositi ovog proljeća?
Specifičnom i jedinstvenom tehnikom šišanja, Dessange ponovno dokazuje da je moguće iz jedne tehnike šišanja dobiti dva stila frizura, moderno urbani i elegantno profinjen.

Prema Dessangeu, ovog proljeća je sve dopušteno. Od kratke kose, poput nježnog dječačkog looka, preko Twigy frizura 60-ih godina do povratka u 80-te: nose se fudbalerke na moderan način i meksičke punđe uz koje se mogu nositi marame i trake za kosu. Cijela kolekcija je inspirirana različitim kulturama i utjecajem 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kako u formi, tako i u grafičkom oblikovanju, te u odnosu materijala i linije.
 
kosa 
kosa
Koje boje kose su moderne u nadolazećem periodu?
Kako je proljeće godišnje doba veselih boja, tako je i ova kolekcija šarena, moderna i nosiva. Pramenovi su nezaobilazni i daju poseban izgled svakoj frizuri. Ovoga puta boja je u službi modnog dodatka: nosi se french brown, blond sa što više kontrasta i nijansi, hladno blond, smeđa i kalifornijski plava. Jedinstvenom tehnikom pramenovanja koloristi Dessange postižu prirodno posvijetljene pramenove. Tajna u tom prirodnom izgledu kose leži u recepturi i tehnici izrade ovih pramenova bez folije sa vijekom trajanja minimalno 2 mjeseca.
 
kosa
 
kosa
Ukoliko se želite odvažiti i istaknuti svoj stil, Dessange je pripremio personalizirane Pigma kupke u boji, te na taj način možete svoju kosu nijansirati u druge tonove ili pak kratkoročno obojati u jednu od modernih boja, poput pink ili ljubičaste.

J. S.
Foto: PR

Objavljeno: 16.03.2015. u 12:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p