KOSA

Geometrijske linije na licima modela začinile eNVy room kreacije

Odlične frizure i make up obilježile treći dan revija

envy room

Treći dana BIPA FASHION.HR-a svoju kolekciju pokazao je modni dvojac eNVy room, a obilježile su je predivne retro futurističke kombinacije. Kako bi se dodatno naglasili komadi, odabran je i prigodan make up i frizure.

Uvijek ženstvene i romantične kombinacije, ovoga puta dobile su i dozu drskosti pa su se make up i frizure tomu prilagodile. Ove sezone službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

envy room

"Za make up su inspiracija bile grafičke linije koje smo mogli vidjeti i na odjevnim komadima. Najupečatljiviji dio make upa bio je grafički tuš na očima napravljen tako da je nanesen na uobičajeno mjesto gdje se tuš nanosi i zatim je linija produžena i na pregib kapka. Lice je blago konturirano te je nanesen highlighter. Obrve su blago naglašene i počešljane, a cijeli look zaokruženje roskastim ružem na usnama", rekao nam je Saša.

envy room
envy room

Katica nam je objasnila kako su frizure rađene u romantičnom stilu kako bi se uklopile uz komade iste tematike. Najprije je modelima napravljen jedan veliki van na prednjem dijelu kose koji je skupljen u rep zajedno s ostatkom kose. Rep je zalizan i uredan te prati dužinu leđa kako bi kreacije maksimalno došle do izražaja. Jako nam se svidjela ova frizura jer je jednostavna za rekreiranje pa se nadamo da ćemo je jednom napraviti i biti barem malo poput eNVy room djevojaka.

envy room

envy room

envy room

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić

Objavljeno: 13.10.2016. u 11:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p