KOSA

Male tajne kose: Gina Victoria Damjanović

Lijepa pjevačica otkriva tajne svoje kovrčave kose
gina victoria damjanović
K
ada prvi put vidite Ginu Victoriu Damjanović, pjevačicu grupe Detour, ne možete ne primijetiti njenu predivnu kovrčavu kosu. Zanimalo nas je kako je održava i koje greške je s njom radila u mladosti pa nam je otkrila sve male tajne svoje kose. 

"Moja prirodna kosa je tamnosmeđe boje i kovrčava je. Trenutno je zapravo minimalno bojim. Pri korijenu samo osvježim svoju prirodnu boju, a za donji dio kose moja frizerka Katica Topčić iz salona Fabula De Forma koristi tehniku sjenčanja koja kosi daje prirodan izgled, kao da mi je posvijetlila na suncu", objašnjava Gina.

gina victoria damjanović
Dok je bila u srednjoj školi, pjevačica je imala različite nijanse kose, od narančaste, ljubičaste, crvene pa sve do crne. Sada kroz smijeh priznaje da je ozbiljnija pa više ne eksperimentira s bojama nego održava prirodni look koji je lak za održavanje. Kaže da bi joj bilo komplicirano stalno ići popravljati boju, a i različite nijanse su ograničavajuće za kombiniranje s make upom i outfitima. Nedavno se odlučila na sitnu, ali ne trajnu promjenu pa je obojila donje pramenove u ružičaste. Svidjelo joj se, ali kaže kako se ne bi odlučila na trajno bojenje. 

Kako Gina prirodno ima kovrčavu kosu, ne mora trošiti dodatno vrijeme na frizure. Priznaje kako su njene navike njege kose poprilično jednostavne, opere i osuši kosu te nanese Orofluido ulje za kosu i Kevin.Murphy Killer.Curls kremu za kovrče. Priznaje da joj je njena prirodna kosa izuzetno praktična jer nakon pranja i sušenja ima gotovu frizuru spremnu za svaku prigodu. Kada god poželi neku drugačiju frizuru, ode do salona Fabula De Forma gdje Katica Topčić stvori čaroliju.

gina victoria damjanović
"Najveća pogreška koju sam napravila s kosom je bila u vrijeme dok se još nisam bojala i htjela sam neku promjenu pa sam napravila šiške. Nikad više! One na kovrčavoj kosi jednostavno ne funkcioniraju. Teške su za održavanje jer se stalno moraju peglati, a meni nikako nisu stajale uz oblik lica i izgledala sam kao da imam kacigu, potpuno su mi zatvorile lice. Druga pogreška koju sam požalila je šišanje na ravno jer kovrčavoj kosi to jednostavno ne stoji pa se od tada uvijek šišam na stepenasto", rekla je Gina.

gina victoria damjanović
Zanimalo nas je koju boju ili frizuru je Gina oduvijek htjela isprobati, a nije se usudila se. Rekla nam je kako je oduvijek htjela profurati kratku frizuru, ali s obzirom na njene divlje kovrče, ne usudi se. Kaže kako se boji održavanja jer se nije navikla fenirati. Različite boje isprobala je još u srednjoj školi pa za tom promjenom ne žudi. Mlada pjevačica zaista ima lijepu prirodnu kosu i pohvaljujemo je što je ne uništava kemikalijama i uživa u njoj takvoj kakva je!

Tanja Konjevod
Foto: Instagram i PR
Objavljeno: 29.09.2016. u 10:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p