KOSA

Hit frizura s modnih pista koju ćete željeti

Konjski rep s remenom 
remen rep
A
ktualni New York Fashion Week svakog dana iznjedri neki novi beauty trend, a nas je danas osvojila predivna frizura s konjskim repom koja je jako jednostavna, a efektna i radi se pomoću najobičnijeg remena. 

Američki brend Tibi na svojoj modnoj reviji za kolekciju jesen/zima 2016. imao je predivne zaglađene konjske repove koji su sami po sebi djelovali lijepo, a iznenađenje je nastalo kada su se modeli okrenuli. Rep nije bio vezan gumicom ili kopčom nego remenom koji se jasno vidi i njegov kraj visi.

remen rep
Frizer Frank Rizzieri pod brendom Aveda, zaslužan je za ove jednostavne, ali efektne frizure. Osmislio je niske, zalizane konjske repove za koje kaže da su old-school moderni. Objasnio je kako je prvo kosu pripremio Aveda tonikom i dodao joj volumen te dobro sve zagladio i zavezao gumicom, a zatim remenom. Na ovoj frizuri obavezno je da jedan kraj visi kako bi se postigao edgy izgled. Remen može biti tvrd, ali pazite da je ipak toliko mekan da ga možete zamotati oko repa. Nas je ova frizura oduševila jer je svatko može napraviti sam kod kuće, a s njom će postići wow efekt. 

remen rep
remen rep
T.K.
Foto: Aveda
Objavljeno: 13.09.2016. u 10:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p