KOSA

Hit ljetne boje za vašu kosu

Fuksija i ljubičasta boja u trendu su čak i na kosi

 
Upečatljive i efektne boje bit će pravi hit ovog ljeta, a Katica Topčić, jedna od vodećih talentiranih stilistica kose u Hrvatskoj i vlasnica salona Fabula De Forma, savjetovala nam je nijanse kojima možete osvježiti svoju kosu ove sezone.
 
Nova boja kose može donijeti drastičnu promijenu cijelog izgleda pa mnogi željni promjene upravo na prijelazu godišnjih doba biraju nove moderne nijanse. Ove sezone izbor popularnih boja zaista je velik pa možete birati od platinasto plave do pastelno ljubačaste pa čak i intenzivno ružičaste.  
 
Katica navodi kako su ove sezone u brojnim Kevin Murphy editorijalima za kosu predstavljene različite boje, od sjajne, mat i pastelne pa sve do intenzivne fuksije, ružičaste i violet ljubičaste. Od ostalih nijansi popularan će biti spoj smeđe i blond boje te baby pramenovi kojima se stvara izgled prirodno osunčane kose. Kevin Murphy se prije svega zalaže za zdravu kosu, stoga su kreirali zdrave boje s kojima se lako mogu postići njegovani efekti boja.
 
 Katica Topčić

Pastelne boje hit su ljeta

 
"Predlažem pastelno pink ili violet boju na korijenu, a blond s malim odsjajem korijena na dužini ili pak tople osunčane karamel boje u korijenu, a od sredine prema vrhovima lagano pastelno svijetlu violet ili pink boju. Ovakvim načinom bojenja, na kosi naglašavamo njegovanu, sjajnu i otmjenu kosu", objasnila je Katica.
 
 
Ovog ljeta će dakle u trendu biti klasične smeđe i blond nijanse za one željne klasike, dok će se oni hrabriji moći odlučiti između pravih intezivnih ljetnih boja ili pastelnih boja koje će iz proljetnog trenda prijeći u ljetni. Da imamo nekoliko glava, rado bi probali sve nijanse, a ovako ćemo morati dugo razmišljati dok ne odlučimo koja je naša boja ljeta.
 
T.F.
Foto: Kevin Murphy i Jure Perišić
Objavljeno: 25.05.2016. u 14:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p