KOSA

Hit proizvod za kosu

Proizvod zbog kojega će svi gledati u vas
Colorista
Zamislite brend koji je 100 posto nastao iz osluškivanja društvenih mreža i platformi. Zamislite boju za kosu koja sa svojim izborom nijansi pomiče sve granice klasičnih boja. Zamislite da možete sami birati trajanje boje…

Sada više ne morate zamišljati. COLORISTA je prva L'Oréal Paris boja za kosu koja otvara nove mogućnosti. Inspirirana make up nijansama pokreće revoluciju u svijetu ljepote. Više ne postoje granice za vašu kreativnost. Na vama je samo da izaberete svoj stil! Upoznajte COLORISTA boje. Sigurni smo da ćete ih obožavati. Sprejevi su idealan format ako želite eksperimentirati s bojom na jedan dan. Lako se nanose i lako se skidaju poslije prvog pranja kose. Odaberite jednu od šest nijansi i kreirajte samo svoj COLORISTA stil. Unesite boju i novu energiju u svoj svakodnevni život. 

Colorista

Tu je i COLORISTA Washouts inspirativna paleta od 11 nijansi za jedinstven izgled koji će trajati i do par tjedana. Lako mijenjajte boje, igrajte se, a za intenzivniji rezultat posebno na smeđoj kosi potrebno je kosu posvijetliti s COLORISTA Effects setovima. Ako ste nestrpljivi da promijenite boju tu je i COLORISTA Fader šampon koji će pomoći da vam se brže ispere boja i omogući da se prepustite novim COLORISTA avanturama. Osam nosivih nijansi koje donose novu dimenziju boje inspirirane su najmodernijim make up paletama. Probajte i jedinstvenu COLORISTA četkicu za bojenje koja je razvijena u suradnji s poznatim make up stručnjacima za četkice za maskare. Pomoći će vam da lakše i preciznije nanesete COLORISTA Paints i postignete željeni efekt bojenja (pramenove, ombre, cijelu kosu…) i za ujednačen izgled boje. Tvoja boja kose je dio tvoje priče koju želiš ispričati svijetu. Živi za trenutak, igraj se bojama i budi #COLORISTA!

Colorista
 
Colorista
Foto: PR
Objavljeno: 26.07.2017. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p