KOSA

Hoće li ovo biti hit boja kose ove godine?

Savršena zimska pastelna nijansa

blorange
T
ipične zimske boje za kosu mogu biti pomalo dosadne, ali otkrili smo jednu koja se polako, ali sigurno probija na tron popularnih nijansi. Hoće li blorange obilježiti samo zimske frizure ili ćemo je gledati cijele godine? 

Kako se temperature počinju spuštati tako i boje za kosu postaju nezanimljive, ali ovih hladnih dana zapela nam je za oko predivna nijansa blorange. Naziv dolazi od kombinacije riječi blonde i orange i zapravo je odlično opisuje. Najprije smo ovu nijansu vidjeli na glavi trendseterice Georgie May Jegger, a sada je polako uočavamo i na Instagramu i zaista možemo reći da je savršena zimska pastelna boja.

georgia may jagger

Georgia May Jagger

blorange
Ovu boju kose mogli bi opisati kao plavu s narančastim i svjetlo crvenim pramenovima, a dvije boje su lijepo izblendane tako da se prijelazi ne primjećuju. Blorange nijansa nam zapravo djeluje kao da je kosa bila jarko narančasta pa se postepeno i blago isprala, ali u pozitivnom smislu. Ova topla nijansa zaista odskače od hladnih i dosadnih boja i ne bismo imali ništa protiv da postane pravi trend ove zime. Ako vas je privukla ova boja, dobro o njoj razmislite jer se narančasti pigment teško ispire s kose jednom kada se nanese, ali uz dobrog frizera sve je moguće.

blorange

blorange
blorange
T.K.
Foto: Instagram i Pinterest

Objavljeno: 06.01.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p