KOSA

Hollywood voli kratku kosu

Imate li hrabrosti za ovaj trend?
Nagrade Oscar donijele su nekoliko noviteta kada su u pitanju modni i beauty trendovi. Poznate glumice pokazale su da haljine u pastelnim nijansama najbolje funkcioniraju na crvenom tepihu u 2013. godini, a kratka kosa postala je apsolutni hit prvenstveno zbog glavnih zvijezda ovogodišnjih nagrada!

Lijepa Charlize Theron očarala je modnu kritiku i svoje obožavatelje kratkom "pixie" frizurom zbog koje je sigurno velik broj gledateljica dodjele Oscara pomislio o tome da i svoju dugu plavu kosu skrati na ovu hrabru dužinu. Osim Charlize i prekrasna Anne Hathaway nikad nije izgledala bolje, a razlog je kratka kosa koju nosi savršeno. Frizura joj naglašava crte lica, dodatno izražava prekrasne oči i zarazan osmijeh.Tu je i glumica Ginnifer Goodwin koja već jedno poduže vrijeme nosi kratki "pixie" i očigledno ne razmišlja o promjeni. Frizura joj je otvorila lice i pažnju usmjerila na prodorne oči koje su jedan od njezinih glavnih atributa. Preslatka Michelle Williams također je osvježila svoju frizuru prije nekoliko dana u svrhu promoviranja novog filmskog hita "Oz the Great And Powerful". Ne smijemo zaboraviti ni Halle Berry koja je jedna od prvih glumica koja je isfurala kratku frizuru, koja je u međuvremenu postala njezin zaštitni znak.


Kratka kosa mogla bi postati pravi proljetni hit ako je suditi po frizurama ovih glumica. Imate li hrabrosti isfurati ovaj trend?

Ana Bacinger

photo: guliver/getty

Objavljeno: 27.02.2013. u 14:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p