KOSA

Imate samo 3 minute za frizuru?

Predlažemo vam ovo elegantno rješenje
hair 
O
sim ako ste onaj pravi jutarnji tip osobe koji već ranom zorom prakticira jogu, čisti kuću ili priprema ručak, a takvih je entuzijasta izrazito malo, onda vam je vjerojatno poznat sljedeći scenarij. 
 
Budite se uz iritantnu zvonjavu budilice, u polusvijesti shvatite da ste uključivali snooze funkciju na satu proteklih pola sata i (naravno) kasnite, bacate se naglavačke iz kreveta, obavezno se udarite u mali nožni prst, psujete, radite multitasking s kojim biste mogli pobijediti u nekakvom opskurnom natjecanju za ulazak u Guinessovu knjigu rekorda, stižete na posao u jednako rekordnom roku i tada shvaćate da s kosom niste napravili ništa pametno. Izgledate kao da vam se na glavi nalazi omanji dom vrabaca i pitate se što s kosom možete učiniti u svega tri minute? Srećom, za vas imamo pametno rješenje: predlažemo vam jednostavnu, a elegantnu frizuru koja je gotova u trenu.
  
hair 
Po potrebi kosu nasprejajte šamponom za suho pranje i raščešljajte. Kosu prijelite u tri dijela. Srednji pramen zavrtite oko vlastite osi otprilike tri do četiri puta, te je pričvrstite ukosnicom na desnu stranu glave. Zatim uzmite lijevi pramen, napravite rotaciju i učvrstite ga također desno. Desni pramen nakon rotiranja učvrstite na lijevu stranu, tako da prelazi preko prethodna dva dijela i vaša je frizura spremna!
 
J.S.
Foto: Twist Me Pretty
Objavljeno: 09.09.2015. u 12:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p