KOSA

Isprobajte najpopularnije celebrity frizure

Crvenim tepihom vladala je moderna interpretacija zlatnog doba Hollywooda
Najpopularnije frizure sa Zlatnih Globusa 
Ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa obilježio je povratak klasici: crvenim tepihom vladao je make up u neutralnim tonovima, a kosa zvijezda najčešće je bila stilizirana u nježne valove koji su nas vratili u prošlost. Naime, očita inspiracija iza mnogih frizura bila je upravo ideja oživljavanja glamura zlatnog doba Hollywooda, a primjeri potpuno promašenog make upa i frizura su na ovom glamuroznom događaju, srećom, uglavnom izostali. Inspirirajte se frizurama poznatih zvijezda te za iduću prigodu budite prava glam holivudska diva.
 
Frizure sa Zlatnog Globusa (Jessica Chastain i Reese Witherspoon)Glumice poput Jessice Chastain, Amy Adams, Allison Williams i Reese Witherspoon svoje su ženstvene toalete dodatno istaknule odlučivši se za nježne valove naglašene snažnim razdjeljkom i zabacivanjem kose na jednu stranu. Ova frizura naglašava vrat i idealno uokviruje lice pa nije neobično da su ga mnoge dame preferirale u ovakvoj formalnoj prilici. Senzualni slapovi snažno podsjećaju na stil oblikovanja kose kakvog su 1940-ih popularizirale poznate dive, poput Veronice Lake i Lauren Bacall. 
 
Frizure sa Zlatnog Globusa (Emily Blunt i Allison Williams)
Slično kao i frizure, i make up je naginjao klasici pa su se glumice uglavnom odlučile za opciju isticanja prirodne ljepote toplim tonovima, uz balansiran omjer make upa na očima i usnama. Lice izgleda vrlo prirodno i luminozno, i posjeduje zdravi sjaj za koji su odgovorni kvalitetni puderi i iluminatori. Oči su istaknute, ali ne i dramatične, a usne su također našminkane vrlo odmjereno i u tonovima sličnima boji kože, koji variraju od pink nijansi za svijetlu ljepoticu Emmu Stone, do boje mesa za rasnu Lanu Del Rey.
 
Frizure sa Zlatnog Globusa (Emma Stone i  Lana Del Rey)
Osim dama s raspuštenom kosom koje su dominirale crvenim tepihom, poneke su se ljepotice odlučile na opciju vezivanja kose. Kate Hudson i Jennifer Aniston igrale su na sigurno i odabrale stilizirane pundže, a Lorde i Katie Holmes su svoju dugu glatku kosu svezale u niski začešljani rep. Razdjeljak je ponovno jako pomaknut na stranu, što čak i relativno jednostavnim frizurama daje dozu drame.
 
Frizure sa Zlatnog Globusa (Kate Hudson  i Jennifer Aniston)
Romantičnu opciju favorizirale su Emily Blunt i Keira Knightley. Kao i njihove starije kolegice, i one su pokazale kako mogu sjajno nositi pundžu, ali su je stilizirale manje ozbiljno ostavljajući poneke pramenove nemarno svezanima i time ostvarujući u kosi dojam razigranosti i živosti. Ovakav je izbor sjajan uz odabrane ženstvene toalete i jednako delikatne dodatke koje su glumice iznijele sa stilom.
    Frizure sa Zlatnog Globusa (Lorde i Keira Knightley)
Tko je sve zablistao na crvenom tepihu Zlatnih Globusa, pročitaj ovdje.

Jelena Skendžić
Foto: Guliver Images/Getty Image
Objavljeno: 12.01.2015. u 15:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p