KOSA

It frizura za kratku kosu

Savršena frizura za prijelazno razdoblje
 
Odlučite li se nakon kratke kose pustiti ju, vjerojatno ćete ubrzo odustati zbog prijelaznog razdoblja kose koje može biti neugodno i poprilično zamorno. Svjesni tog vječnog problema, savjet smo potražili kod Sally Brooks, poznate Niveine stilistice za kosu. Sally je za vas pripremila odličnu frizuru kojom je prikrila vrhove kose koji smetaju i djeluju neuredno, a ujedno je za vas odabrala izvrsnu večernju, elegantnu frizuru.

'Svečane frizure nisu rezervirane samo za dugu kosu. I s kratkom kosom možete napraviti puno toga. Primjer je ova frizura: kosa je vezana na zatiljku čime je bob postao moderniji. Za potpuno elegantan izgled dodajte još samo malo volumena na tjemenu.' Ističe Sally Brooks.
 
Pratite jednostavne postupke kako postići ovu frizuru:
 

1. Nakon što na kosu nanesete pjenu kako bi frizura bila postojanija, a kosa čvršća, natapirajte kosu, posebno se koncentrirajući na samo tjeme.
 

2. Nastavite tapirati i kosu na zatiljku kako bi frizura dobila na volumenu.
 

3. Odvojite dio kose ispod natapiranog dijela na zatiljku i podignite je kako biste dobili još volumena. Učvrstite ukosnicama.
 

4. - 5. Zatim jednostavno podvucite ostatak kose preko toga i učvrstite manjim ili većim ukosnicama. Frizuru učvrstite sprejem kako nijedna vlas ne bi stršala.


Za styling preporučujemo Nivea proizvode!
 

NIVEA Color Care & Protect Styling pjenu i  NIVEA Color Care & Protect Styling sprej
Objavljeno: 04.11.2014. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p