KOSA

Iva Balaban i Pantene pomažu u izradi vlasulja za oboljele mališane!

dm-drogerie markt i Pantene provode kampanju 'Budi jaka'
dm pantene iva balaban
d
m-drogerie markt i marka Pantene ponovno zajednički provode kampanju Budi jaka uz podršku zaštitnog lica kampanje Ive Balaban. Kampanjom se želi djeci oboljeloj od malignih bolesti pomoći u dobivanju vlasulje od prirodne kose. Cilj kampanje je vratiti djeci samopouzdanje i podržati ih u najvažnijoj borbi.

Iva Balaban, uspješna poduzetnica i osnivačica internetskog portala www.journal.hr, prošle je godine donirala kosu za izradu vlasulja te time pokazala svoju podršku djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Pritom je svima poručila: ''Rezanje dijela kose simbolična je gesta kojom želim pozvati sve koji se mogu uključiti da kampanju 'Budi jaka' podrže kupnjom proizvoda Pantene u trgovinama dm-a. Ovo je najmanje što možemo učiniti kako bismo djeci pružili podršku. Lijepa i snažna kosa važna je svima nama, a djeci će vratiti barem dio samopouzdanja potrebnog da hrabro nastave svoju svakodnevnu borbu s teškim okolnostima koje su ih zadesile.''

dm pantene iva balaban
Kako bismo im vratili snagu i samopouzdanje ponovno vas pozivamo da nam se pridružite u humanitarnoj kampanji Budi jaka. I ove godine za svaki kupljeni proizvod u dm-u, Pantene će donirati sredstva udruzi Kosa ljubavi u fond za izradu vlasulja od prirodne kose. Time i vi možete sudjelovati u ohrabrivanju i uveseljavanju ovih mališana!

Do sada u Hrvatskoj nisu bile dostupne vlasulje od prirodne kose prilagođene djeci. Vlasulje od umjetnih materijala često kod djece izložene agresivnom liječenju izazivaju dodatne poteškoće poput iritacije kože, a zbog cijene koja se kreće oko pet tisuća, mnogim je roditeljima vlasulja od prirodne kose velik trošak.

dm pantene iva balaban
U cjelokupnoj dosadašnjoj akciji prikupljeno je čak 12.000 kom repova kose. 20 vlasulja je napravljeno i donirano. Trenutno se još 30 djece nalazi na listi čekanja za izradu vlasulje od prirodne kose. Svoju novu i drugačiju frizuru iščekuju s nestrpljenjem.

Tvrtka Procter&Gamble i ovom kampanjom potvrđuje svoju predanost društveno odgovornim projektima u sredinama u kojima je prisutna. Pantene u SAD-u provodi sličnu kampanju u kojoj se izrađuju vlasulje od prirodne kose za žene oboljele od malignih bolesti, a kampanju je podržala i mlada glumica i pjevačica Selena Gomez.

Više detalja o kampanji možete pronaći na dm stranici.

Foto: PR
Objavljeno: 06.02.2017. u 11:48
Tagovi: Iva Balaban, dm, Kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p