KOSA

Jedna frizura u pet različitih stilova

Sve transformacije mlade glumice Jennifer Lawrence
-->

Jennifer Lawrence nedavno je iznenadila brojne obožavatelje kada je svoje duge uvojke boje meda skratila na pixie duljinu. Transformacija, koja joj je u potpunosti podarila novi imidž, dogodila se netom prije odlaska na promotivnu turneju njena najnovijeg filma 'The Hunger Games: Catching Fire', zbog čega su oči svjetskih medija bile uglavnom uprte u osvježenu pojavu ljupke hollywoodske glumice.

Popodnevna druženja s medijima i večernje premijere filmova, za Jennifer su danas stvar svakodnevice, a kako ne bi iznevjerila na crvenom tepihu, glumica iz dana u dan mijenja svoja modna i beauty izdanja.

Najmaštovitija je u domeni kose, a svoju pixie frizuru već je ponijela  u nekoliko različitih stilova, dokazujući kako se ne boji izaći iz vlastite zone komfora i riskirati.

Dio njene publike zadovoljan je promjenom, dok drugi dio tvrdi kako ju je ova frizura postarala, no ono što joj se ne može osporiti jest maštovitost i poigravanje stilovima.

Ako se odlučite skratiti svoju dugu kosu na ovu chic duljinu, nek vam Jennifer Lawrence posluži kao inspiracija za stiliziranje pixieja; jedan dan to može biti sleek look koji prati liniju glave, drugi puta kratke pramenove možete ležerno začešljati unazad, a u trećoj prigodi jednostavno razbarušiti kosu.

 

H.B.

Photo: Guliver/Getty

 

-->--> -->
Objavljeno: 25.11.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p