KOSA

Jelena Veljača i Jelena Rozga izgledaju poput blizanki!

Dvije Jelene predivne u novoj kampanji

salon franić, jelena veljača, jelena rozga

Predivna kampanja Salona Franić predstavlja dvije najpoznatije hrvatske plavuše u ulozi blizanki. Dvije Jelene, Rozgu i Veljaču svojim je talentom i kreativnošću povezao Zvonimir Franić, jedan od najuspješnijih hrvatskih frizera. Kreirajući frizure za ovu kampanju, inspirirao se ovim dvjema divama, prelijepim, snažnim i uspješnim ženama. Moćna kampanja donosi očaravajuću frizersku bajku u kojoj Jelena i Jelena ostavljaju bez daha.

"Nova kampanja prikazuje sazrijevanje Salona Franić koji uz kompletan rebrandig započinje jednu novu eru. I jedna i druga Jelena moje su klijentice s kojima obožavam raditi. Obje su moje dive, predivne snažne žene koje su me inspirirale da napravim ovu kampanju i zato su idealna zaštitna lica. Obožavam ljude s kojima radim i koji me inspiriraju za nešto novo, lijepo i drugačije", objasnio je mladi Zvonimir Franić.

salon franić, jelena veljača,

Jelenu i Jelenu, osim predivne plave kose i divnih crta lica povezuje snažan karakter te iznimno uspješna karijera. S obzirom na to da su javne ličnosti, uvijek moraju imati lijepu i njegovanu kosu, a upravo to im omogućava Salon Franić. One svojom osobnošću i stilom života predstavljaju filozofiju Salona Franić koja objedinjuje kreativnost, talent, uspjeh i ljepotu.

salon franić, jelena rozga

"Zvone se već godinama brine o mojoj kosi i ovo nam je treća kampanja koju snimamo. Svaki puta me iznova oduševe nove frizure i ideje cijelog tima, a na snimanju je uvijek zabavno. Frizure koje je Zvone osmislio u ovoj kampanji su baš idealne za mene, a to je ono što me posebno veseli, Zvonina sposobnost da uvijek izabere i osmisli frizuru koja odgovara meni i mojim potrebama", objašnjava Jelena Veljača.

salon franić, jelena veljača
 
Frizure u kampanji prikazuju aktualne trendove u hair stylingu ovog proljeća i ljeta, a cijela kampanja predstavlja promjenu i odrastanje Salona Franić te njegovo sazrijevanje. Tema kampanje je volumen i kosa u pokretu. Svaka frizura kreirana je posebno za svaku Jelenu, kako bi što bolje odgovarala licu i osobnosti svake, te prigodi u kojoj se nalaze.

"Ovo mi je prva kampanja za Salon Franić i stvarno sam uživala. Zvone i ja surađujemo već nekoliko mjeseci i uživam u svakom dolasku kod njega u salon. Na snimanju je bila izvrsna atmosfera, lijepo smo se družili, radili, zabavljali i stvarno sam uživala", rekla je Jelena Rozga.

salon franić, jelena veljača

Izvrsne fotografije kampanje Salona Franić potpisuje mladi fotograf Srećko Rundić, dok je za make up bila zadužena Sanja Agić, a za styling Renata Grčić. Frizure uz Zvonimira Franića potpisuje cijeli njegov tim, Ivona Palić, Romana Krajačić i Antonija Nikolić.

salon franić, jelena rozga

"Kampanja je zamišljena tako da su u prvom planu frizure, minimalistička je, bez nepotrebnih detalja. Vrlo je jednostavna i čista, s naglaskom na kosi i ekspresiji lica te ljepoti Jelene Rozge i Jelene Veljače", opisuje kampanju mladi fotograf Srećko Rundić.

Foto: Srećko Rundić
Objavljeno: 28.06.2016. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p