KOSA

Jesenski noviteti boja za kosu

Dessange Paris nove jesenske nijanse

 
dessange jesenski noviteti 
Ove jeseni frizerska kuća Dessange Paris podsjeća nas na ikone stila koje su svojim glamuroznim izgledom i identitetom obilježile jedinstveno razdoblje mode. Jedna od najutjecajnijih ikona stila kuće Dessange je upravo Brigitte Bardot i vrijeme kada je kosa napravila zaokret u modi.
 
Inspiracija koja je uvijek prisutna u svim kolekcijama kuće Dessange. Već s prvim hladnim danima jeseni, Dessange u prvi plan stavlja kosu koja je u svome punome sjaju. Fin, svilenkast izgled kose koja svojom mekoćom klizi kroz prste. Ove jeseni kosa ima nježan prozračan izgled, prati ju finoća bez obzira bila ona lagana poput pera, valovita, kovrčava ili ravna, nježno smotana u stranu puštena da prirodno pada preko jednog ramena.
 
dessange jesenski noviteti 
dessange jesenski noviteti 
I ove jeseni naglasak je na boju koja daje izraziti sjaj i suptilan naglasak. Savršenu boju francuskog looka, prirodnu i elegantnu, sofisticiranog izgleda, potpuno nosivu, ove jeseni u suradnji s kućom L'Oreal Paris, Dessange Paris otkriva 10 novih tonova smeđe boje pod nazivom French brown. Nove bakrene nijanse ohlađene pepeljastim refleksom od hladnih smeđih nijansi ugrijanih bakrom. U svakom slučaju, ljepota je tu da naglasimo osobnost. Ovaj izvor zadovoljstva, ljepota, jedinstvena i karakteristična je kod svake žene, a na nama je da ju otkrijemo za sebe kroz novu kolekciju frizura koju nam je priredio kao inspiraciju Dessange Paris.
 
dessange jesenski noviteti 
dessange jesenski noviteti 
Tekst: Sanja Čabraja za salon Dessange Paris u Zagrebu, Ilica 2
Facebook: Dessange Hrvatska
Foto: Dessange Paris
Objavljeno: 05.09.2016. u 15:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p