KOSA

Kako bi izgledala Kim Kardashian u 17. stoljeću?

Fotografije nove kampanje pokazale su Kim u retro izdanjima
kim kardashian

I
ako Kim Kardashian prema mnogima predstavlja ultimativnu beauty ikonu po današnjim standardima ljepote, u novoj kampanji za Hype energetska pića pokazala se u sasvim drugačijem izdanju.


Naime, Kim je sada službenog lice ovog brenda za čiju je kampanju fotografije snimio John Jansheski, modni fotograf koji je i ranije radio s poznatom ljepoticom. Ovo je vjerojatno i razlog zašto fotografije izgledaju drugačije od sličnih reklamnih kampanja za brendove pića.
 
kim kardashian
Zgodnu Kim su za ovu prigodu kostimirali tako da svojim izgledom priziva ženske ikone prošlosti. Na jednoj fotografiji prikazana je s vlasuljom u stilu Marije Antoanete, a već na drugoj evocira prekrasnu Audrey Hepburn noseći kratke retro šiške. Osim ovih, Kim imamo prilike vidjeti i u drugim izdanjima, poput onog s tzv. “košnicom”, popularnom 1960-ih, kao i u modernom izdanju s trenutačno najtraženijom frizurom - valovitim bobom. Ovakva izdanja nisu nimalo nalik inače glamuroznim lookovima po kojima je lijepa Kim poznata, no moramo priznati da smo ugodno iznenađeni njezinom zanimljivom transformativnom sposobnošću. Možda je vrijeme da Kim počne više eksperimentirati s drugačijim beauty lookovima? To bismo svakako htjeli vidjeti. Sve lookove pogledajte u fotogaleriji.

J.S.
Foto: PR
Objavljeno: 27.07.2015. u 10:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p