KOSA

Kako je Aleksandra Dojčinović postala plavuša?

Novi ljetni look poznate dizajnerice

Po povratku s edukacije s Kevinom Murphyjem na Tajlandu predložila sam Aleksandri Dojčinović koja je ujedno i ambasadorica za kosu za brand Kevin Murphy u Hrvatskoj promjenu boje kose iz bakrene u bež-blond. Osim same promjene boje kose predložila sam joj i nekoliko novih lookova u stiliziranju kose u stilu seksi surferskog i svima dragog boho stila što je prihvatila s velikim oduševljenjem. Upravo su ova dva stila dominantna na svjetskim modnim pistama, u kampanjama i editorijalima pa mi se učinilo zgodnim da naša najpoznatija modna dizajnerica bude jedna od prvih koja će ih iznjeti. 

Kosu sam posvijetlila Kevin Murphy bojama bez amonijaka obogaćenim medom koje uskoro dolaze na naše tržište i oprala je Blond.Angel.Wash šamponom za kosu. Blond.Angel regenerator pobrinuo se da kosa ostane vlažna, mekana i prije svega njegovana. Na cijelu dužinu kose i na sam korijen nanijela sam Hair.Resort.Spray za volumen za seksi surferski i boho izgled koji prkosi gravitaciji, koji ujedno zovemo i ‘more u staklenci’, a na kraju sam nanijela Shimmer.Shine obogaćen zlatnim česticama i 20 aminokiselina koji dugotrajno njeguje kosu i daje iznimno visoki sjaj te zaglađuje vrhove i sprečava pucanje kose.

 

Naime baš poput Kate Moss, Nicole Richie, Sienne Miller, sestara Olsen i mnogih stranih dizajnera tako i naša cijenjena dizajnerica i ambasadorica avanturistički kombinira odjevne komade i modne dodatke boho prizvuka i surferskog stila.

 

 

        Blonde.Angel.Wash, Blonde.Angel, Shimmer.Shine, Hair.Resort.Spray


Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska (FACEBOOK KEVIN MURPHY HRVATSKA)

model: Aleksandra Dojčinović

photos: Jure Perišić

Objavljeno: 16.06.2014. u 14:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p