KOSA

Kako je Gigi Hadid prevarila svoje fanove?

Prvoaprilska šala s novom frizurom
gigi hadid
Gigi Hadid na svoj Instagram profil stavila je fotografiju s najkraćom kosom do sada i izazvala potpunu pomutnju jer su svi mislili da je drastično skratila kosu, ali radilo se samo o šali.


S obzirom na to da je jučer bio 1. travnja, Gigi se odlučila malo našaliti sa svojim pratiteljima na Instagramu. Podijelila je svoju fotografiju s najkraćom kosom do sada - pixie dječačkom frizurom. Ispod njene objave trenutno je gotovo 30 000 komentara u kojima su fanovi nagađali radi li se o prvoaprilskoj šali ili stvarnoj frizuri. Nešto kasnije tijekom dana, Gigi je sama napisala kako se ipak radi o šali, ali moramo priznati kako joj ova frizura stoji zaista sjajno.

gigi hadid
Usprkos tome što smo je navikli gledati s dugom kosom, zaista je preslatka s ovakvom kratkom kosom. Perika za koju se odlučila za ovu šaljivu fotografiju ima dulje šiške koje je Gigi prebacila preko čela i boja je svjetlija nego njena uobičajena. Ako se ikada odluči za drastičnu promjenu frizure, model i trendseterica sada zna da joj i pixie dužina stoji odlično!

T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.04.2017. u 11:30

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p