KOSA

Kako napraviti lažni bob?

Omiljena frizura Marijane Batinić

Duga kosa dozvoljava brojne eksperimente i varijacije te je iz tog razloga omiljena u ženskom svijetu. Popularni bob osvojio je mnoge poznate dame koje su svoju dugu kosu ošišale kako bi dobile ovu must have frizuru jeseni. Ako vas ovaj tip frizure privlači, ali se ne želite odreći svoje duge kose, predlažemo da napravite lažni bob koji će idealno pristajati u dnevnim, ali i večernjim prigodama kada poželite jednostavnu i elegantnu frizuru.

Marijana Batinić je žena sa stilom koja zna da je ključ uspjeha u malim detaljima. Svjesna činjenice da je imidž stav,  brigu o imidžu kose prepustila je Katici Topčić, koja joj je kosu obojila koristeći se novom PRIVEE tehnikom, sjenčanja kose gdje boje počinju na korijenu lagano tamnije i završavaju na dužini u istom tonu dok se sredina mekano stapa laganim kontrastom spajajući korijen i dužinu. Za ovu nijansu koristila je smeđe i bakrene nijanse te boje Young color excel iz linije Revlon Professional bez amonijaka koje i njeguju kosu.

Nakon  tretmana Young.Again koji pomlađuje suhu i lomljivu kosu jer sadrži anti-age ekstrakt iz cvijeta lotosa, smilja i orhideje te sadrži 20 esencijalnih amino kiselina i 6 različitih ekstrakata australskog voća, na kosu je nanijela Body.Builder pjenu i Yong.Again ulje iz linije Kevin murphy njege i stylinga za kosu.

Frizura je uvijena u lagane valove uz pomoć male okrugle četke i fena kako bi se dobila lijepa tekstura i valovi koji će frizuru, po potrebi, učiniti elegantnom.

Kako biste napravili lažni bob, potrebno je da kosu zavežete u niski rep koji ćete potom uvući ispod kose. Gumica za kosu treba biti na sredini repa kako biste dobili potrebnu količinu kose koja će izgledati kao bob.

Rep pažljivo zarolajte i umetnite ispod kose. Kraj repa pričvrstite s ukosnicama.

Na lice pustite nekoliko uvijenih pramenova kako biste dobili lijepo stiliziranu frizuru. Kosu poprskajte lakom i spremni ste za izlazak!

 

Photo: Jure Perišić

Model: Marijana Batinić

Make up: Ivana Bilandžija za Illamasqua Hrvatska

Kosa: Katica topčić za Kevin.Murphy tim

FACEBOOK: www.facebook.com/Kevin.MurphyCroatia

 

Objavljeno: 20.11.2013. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p