KOSA

Kako napraviti savršenu neurednu punđicu?

Spasite se od vrućine chic ljetnom frizurom
hair

P
remda izraz "savršena neuredna punđica" nekima može zazvučati kao oksimoron, upravo su savršeno nesavršene, messy pundže idealna ljetna frizura. Jednostavne su, brzo gotove i, najbitnije od svega, sklanjaju našu dugu kosu s vrata i ramena.


Ne znate što biste s kosom? Vruće je, i vaša kosa i nije više savršeno čista i lepršava? Ne brinite, za vas imamo idealan prijedlog frizure koju ćete moći nositi čak i ako vam kosa nije besprijekorno čista. Ljeto i ljetne temperature ne slažu se s dugim valovima koji bi nas samo bespotrebno grijali te se stoga ovih mjeseci češće nego inače odlučujemo na podignute, nonšalantne frizure koje predstavljaju stylish, a spasonosno rješenje za vruće dane i noći. Najbolje od svega je to što ovu frizuru možete napraviti u 2 minute!
 
Sve što vam treba za izradu ove efektne frizure koja će se savršeno slagati s boho haljinama, te casual, sportskim i čak elegantnim izdanjima, nekoliko je proizvoda za stiliziranje kose. Gumica, tanke ukosnice, lak za kosu, te slani sprej i proizvod za suho pranje - ukoliko vam nedostaje teksture u kosi - čitav su popis proizvoda koji bi vam za postizanje ovog looka mogli zatrebati. Pogledajte jednostavan tutorial:

Jelena Skendžić
Foto: Pinterest
Objavljeno: 06.07.2015. u 12:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p