KOSA

Kako potpuno oporaviti oštećenu kosu?

L’Oréal lansirao prvi protokol za dugotrajnu njegu oštećene kose
L'Oreal 
L’Oréal Professionnel jučer je u CineStaru održao premijeru PRO FIBER, prvog dugotrajnog tretmana za njegu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće. 

PRO FIBER je plod jedinstvenog razumijevanja oštećene kose, iznimnih formula razvijenih u 15 godina istraživanja od strane L'Oréalovih laboratorija i ekspertize L'Oréal Profesionnel frizera. Sastoji se od molekularnog kompleksa APTYL100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklanjala prvim šamponiranjem.

Obnavljanje oštećene kose jedno je od najvećih izazova njege kose kod žena: 58% žena tvrdi da ima problema s oštećenom kosom. L'Oréal Professionnel naglašava tri stupnja oštećene kose. Stupanj 1: oštećena je samo kutikula; stupanj 2: oštećeni su i kutikula i korteks; stupanj 3: i kutikula i korteks jako su oštećeni. Zahvaljujući razumijevanju tri stupnja oštećenja, L’Oréal Professionnel dizajnirao je 3 specifične PRO FIBER linije prilagođeni stupnjevima oštećenja kose: RECTIFY, RESTORE, RECONSTRUCT. Ove linije nude ciljano rješenje za svaki tip oštećenja kose.
 
L'Oreal 
 
PRO FIBER dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel ovlaštenim salonima u kojima educirani stručnjak za profesionalnu njegu kose nakon dijagnoze kose odabere odgovarajući protokol i pruži personaliziranu preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće. Rezultati nakon protokola odmah su vidljivi: vrhovi kose djeluju kao da je kosa tek ošišana. PRO FIBER rutina za kućnu njegu produžuje učinke salonskog protokola. Tijekom svakog šamponiranja, njega se ponovno aktivira te daje jedinstvene kozmetičke rezultate.

PRO FIBER kućna rutina produžuje učinke molekularnog kompleksa APTYL100 na vlakno. Tijekom svakog šamponiranja njega se ponovno aktivira te daje jedinstvene kozmetičke rezultate. Svaka od tri PRO FIBER linije (Rectify, Restore, Reconstruct) dizajnirana je za specifičnu razinu oštećenja kose, s kompletnom linijom proizvoda za kućnu upotrebu: šampon, njega, maska i serum.
 
 
L'Oreal 
L'Oreal 
L'Oreal 
L'Oreal 
Foto: PR
Objavljeno: 26.08.2015. u 12:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p