KOSA

Kako tankoj i normalnoj kosi pružiti volumen i sjaj?

Upoznajte novu liniju za njegu kose NIVEA Diamond Volume

NIVEA predstavlja novu Diamond Volume liniju za njegu i styling kose koja tankoj i normalnoj kosi pruža očaravajući volumen i sjaj. Ultra lagana formula NIVEA Diamond Volume proizvoda s česticama dijamanta i tekućim keratinom obavija kosu "dijamantnim" sjajem i laganim volumenom te ju čini zavodljivom i mekom. Tanka kosa ima manje volumena i potrebna joj je uravnotežena njega koja ju ne čini teškom i "umornom". Razni proizvodi za sjaj kose sadrže sastojke koji kosi daju prekrasan sjaj, ali ne i volumen. NIVEA Diamond Volume pruža tankoj i normalnoj kosi sve što joj je potrebno, bez kompromisa.

95% kose čini protein keratin. Elementi keratina koji se nalaze u novoj formuli NIVEA proizvoda za njegu kose jednaki su onima koji se i prirodno pojavljuju u kosi - zato je formula učinkovita. Kao rezultat, NIVEA DIAMOND Volume proizvodi za njegu kose s česticama dijamanta i tekućim keratinom omekšavaju površinu kose od korijena prema vrhovima te omogućuju da se svjetlost ponovno reflektira u svim slojevima kose i daju prirodni volumen.

Zahvaljujući zaštitnom sustavu s keratinom, NIVEA Diamond Volume styling proizvodi štite kosu od vanjskih utjecaja. Keratinski zaštitni sistem obavija svaku vlas poput ogrtača i štiti prirodni sloj keratina od štetnih utjecaja. Rezultat je kosa s predivnim sjajemi prirodnim volumenom.

Linija NIVEA Diamond Volume sadrži sljedeće proizvode:

NIVEA DIAMOND VOLUME šampon
Lagana formula s česticama dijamanta i tekućim keratinom daje tankoj kosi sjaj i ultra-lagan volumen. Novi NIVEA Diamond Volume šampon čini kosu vidljivo glatkom i ne sadrži silikone.

NIVEA DIAMOND VOLUME regenerator
Lagana, njegujuća formula s česticama dijamanta i tekućim keratinom omogućuje savršeno raščešljavanje, daje kosislojevit sjaj te jača strukturu kose i čini je glatkom - bez osjećaja težine.

NIVEA DIAMOND VOLUME styling pjena
Pouzdana 24-satnapostojanostza blistav sjaj i ultra lagani volumen. Lagana formula aktivira se toplinom te dolazi do asimilacije pro-vitamina B5 i vitamina B3. Nova NIVEA Diamond Volume pjena pruža kosi jako učvršćivanje i pritom kosu ne čini teškom.

NIVEA DIAMOND VOLUME styling sprej za kosu
Styling sprej omogućujekosi dijamantni sjaj i lagani volumen te snažno učvršćivanje koje traje 24 sata.

 

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska

 

Photo: NIVEA

 

Objavljeno: 03.02.2014. u 20:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p