KOSA

Kako vi njegujete kosu ljeti?

Ana Ledenko skratila kosu i promijenila boju

ana ledenko 
Ana Ledenko, mlada glumica poznata po ulozi u TV seriji Horvatovi, odlučila je svoju prirodno tamnu kosu skratiti u duži bob poznat kao lob i dodatno je posvijetliti. Njezina tamna kosa sada priča ljetnu priču!
 
Tehnikom balayage posvijetlili su nekoliko pramenova i tako dobili efekt sunca u kosi. Ana je preduhitrila ljeto i dočekala ga spremna, posvijetljenih pramenova koji se naziru kroz njezin novi look. Kako bi kosu dodatno zaštitila u ljetnim mjesecima, Ana će koristiti posebnu ljetnu liniju za njegu kose Symbio Sun marke Dessange. Posebna njega kose koju čini 96% prirodnih sastojaka! Šampon s uljem pustinjske datulje očistit će sve tragove morske soli, pijeska, klora i kreme za sunčanje u kosi.
  ana ledenko 
Maska s uljem pustinjske datulje njegovat će, nahraniti i zaštititi kosu od dodatnog isušivanja, spriječiti pucanje vlasi i osigurati postojanost boje i sjaj. Nadoknađuje nedostatak keratina u vlasi. Dvokomponentno ulje za kosu Symbio Sun sa UV zaštitom hidratizira kosu, osigurat će kosi elastičnost, zaštititi je od isušivanja i pucanja. Ulje koje ne oteža kosu i daje ljetni miris i svježinu. Suho ulje, tamanu ulje Symbio Sun za suhu kosu s pramenovima isto će zaštititi kosu tako da će spriječiti ljetne čimbenike da oštete vlas.
 
ana ledenko
 
ana ledenko 
Sva ulja Symbio Sun koristite svakodnevno, prije i poslije odlaska na plažu i između kupanja, imaju UV zaštitu. Serum Karanja Symbio Sun je dodatna njega kose koju stavljamo na vrhove nakon što smo kosu oprali šamponom i njegovali maskom Symbio Sun. Otkrijte šampon i masku s uljem pustinjske datulje. Za kupnju 2 proizvoda ljetne linije Symbio Sun poklanjamo bijelu Phytodess kozmetičku torbicu. Pratite Dessange na Facebooku

ana ledenko

ana ledenko
 
Frizer stilist: Željka Popović za Dessange
Kolorist: Kristina Sili za Dessange
 
Foto: PR
Objavljeno: 28.06.2016. u 08:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p