KOSA

Kakve frizure nose poznate Hrvatice?

Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Sanja Vejnović u kampanji za F Salon

Poznati i cijenjeni frizerski Salon F i njegov talentirani kreativni voditelj Zvonimir Franić za ove hladne dane pripremili su jednu pravu frizersku poslasticu - novu kampanju Salona F u kojoj predstavljaju tri nova zaštitna lica.

Radi se o tri velike dive, jedna je poznata scenaristica najboljih hrvatskih televizijskih serija, druga je dugogodišnja voditeljica RTL televizije, a treća cijenjena glumica, tri dive Salona F su Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Sanja Vejnović.


Kampanju potpisuje hvaljena Mare Milin koja je izvrsno uhvatila kreativnost i talent Salona F i ljepotu Jelene, Antonije i Sanje.

„U F-u posvećujemo veliku pažnju njezi kose te smatram da isključivo njegovana kosa može biti lijepa kosa. Ove sezone naglasak je opet na volumenu zdrave kose i to je upravo ono što pokazujemo u ovoj kampanji. Izabrao sam Jelenu, Antoniju i Sanju jer su one žene kojima se divim i ponosan sam što su moje klijentice. Svojom osobnošću i stilom života predstavljaju filozofiju F-a koja objedinjuje kreativnost, talent i ljepotu" rekao je Zvonimir Franić povodom predstavljanja nove kampanje.

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Sanju Vejnović, Petra Bencek za Jelenu Veljaču i Zvonimir Franić za Antoniju Stupar Jurkin. Fotografije potpisuje već spomenuta poznata modna fotografkinja Mare Milin, make up Žana Kožul, dok je za styling bio zadužen poznati stilist Ivan Friščić.

 

Photo: Mare Milin

 

Objavljeno: 28.11.2013. u 17:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p