KOSA

Kakve frizure nose vile?

Evelin i Hippy Garden nas vode u svijet mašte
 
Snovi su ono što nam omogućuje da uvijek idemo korak dalje i usavršavamo se u svakom pogledu. Snovi nas vode u svijet gdje nemoguće postaje moguće, vode nas u svijet mašte. Sanjati u svijetu mode i frizerstva doista nudi impresivne mogućnosti. Frizerski salon Evelin powered by L'Oréal Professionnel na rođendanskoj reviji Hippy Gardena pokazao je koliko su snovi uhvatljivi.
 
Upitali smo talentiranu Evelin Benković o suradnji s Đurđicom Vokapić: „Suradnja s Đurđicom Vorkapić iz Hippy Gardena bila je izvrsna. U kreativnom smislu najvažnije je da „kliknete“ i gledate stvari istim očima…da ste pokrenuti istom energijom. Uzeti ovakav veliki zalogaj činilo se ujedno i glupo i hrabro. Poznavajući sebe znala sam da ću dati sve od sebe jer za svoj rad živim. Đurđica je imala zamisao, a na nama je bilo da se inspiriramo i zasučemo rukave. Krenuti s radom nije bilo lako, cjelodnevni i cjelonoćni posao ispunjen preciznim bavljenjem konstrukcijama. Napraviti konstrukciju znači osmisliti je i odraditi, iako zvuči lako to je mukotrpan posao. Morate paziti na sve detalje, da konstrukcija nije preteška, da je stabilna, da zadovoljava estetske parametre. Kosa je teška i modeli moraju moći hodati jer na revijama nema photoshopa. Fotografija je nešto sasvim drugo, možete nadodati i oduzeti stvari, ali ovo je stvarnost. Sreća za nas da je realno stanje bilo sanjivo i pomalo nestvarno. Postigli smo pravu avangardu koja nije toliko prisutna na našoj sceni. Sve je bilo u sinergiji, prostor, glazba, uređenje, odjeća, kosa, make up. Doista veličanstveno.“


Vješte ruke Evelin Benković, koja je ujedno i L'Oréal Professionnel Tecni.art artist, kao i ekspertiza njenog tima omogućile su ove nadrealne rezultate. Sve blagodati L'Oréal Professionnel Dual Stylers proizvoda koji omogućavaju 2 različita učinka u samo jednom proizvodu došli su do izražaja. Dramatični volumen, drastična zaglađenost, definirani pramenovi činili su elemente ovih avangardnih frizura koje je javnosti prezentirao tim frizerskog salona Evelin.
 
 
Vila vjetra
 
VILA VJETRA nosila je impresivnu haljinu na rese. Ta je lepršavost i glatkoća preslikana i na kosu. Dva duga slapa kose koja su se njihala u ritmu hoda.
 
 
Vila vode
 
VILA VODE izgledala je kao da je tog trena izronila. Kosa je u valovima klizila niz siluetu.
  
 
Vila duha
 
VILA DUHA isticala se prozračnom, ogromnom bijelom krunom s tankim pramenovima kose. Jednostavna, te ukrašena kristalima, fantastična, otmjena, čista i mistična.
 
 
Vila magle
 
VILA MAGLE - jastučićima od kose stvorena je barokna punđa koja izgleda impozantno. Efekt prozračne magle postignut je bojenjem i sjenčanje kose sprejevima.
 
 
Vila drveća
 
VILA DRVEĆA - grane su postale sastavni dio frizure. Učvršćene su u kosu dok je ostatak frizure obogaćen ekstenzijama.
  
 
Vila snijega
 
VILA SNIJEGA – kosa kao velika pahulja pruža dojam zime. Upotpunjeno ledenim make-upom i osjenčanom kosom, ova vila izgleda kao da je upravo izronila iz mećave.

Objavljeno: 27.10.2014. u 19:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p