KOSA

Kakvi trendovi u kosi prevladavaju kod muškaraca?

Naša suradnica Ivana Marušić donosi priču o muškim frizurama
Muške frizure su velika egzotika i misterij. Frizura kod muškarca govori puno o njegovom stilu i karakteru, puno izražajnije nego kod žene, no još uvijek je nedovoljan broj muškaraca koji se usude poigravati sa kosom.


Iz iskustva znam da osobe koje se bave s umjetnošću ili glazbom imaju više slobode u kreiranju svoje kose i prepuštaju se savjetima stručnjaka. Iako to doista nije mjerilo, kosa je jako individualna stvar. Kao što možemo vidjeti kod ovih primjera, stil frizure dosta ovisi o starosti modela, osobe koja nosi frizuru ili trenutnog modnog trenda.

Frizura treba biti praktična i odraz trenutne faze u kojoj se osoba nalazi. Posljednje tri godine je stilistički izričaj u muškim frizurama jako naglašen. Jako se nose frizure 30-ih i 40-ih i sve varijacije na temu tih frizura.


Po želji klijenta, mogu biti asimetrične duže, kraće, a čak i ako su malo zapuštene, uz upotrebu malo styling proizvoda mogu izgledati izvrsno!

Dragi dečki, uživajte u poludugim frizurama, pogotovo u ljetnom periodu i sve dok je morske vode i sunca, koji daju tu nezaobilaznu čar muškim frizurama!

 


Ivana Marušić

Salon "she"

Pavla Hatza 28, 10000 Zagreb

Facebook: She Cuts Your Hair

 

 

Objavljeno: 26.07.2012. u 14:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p