KOSA

Kakvu frizuru nositi uz hit statement naušnice?

Super ideje uz koje će vaše naušnice doći do izražaja
frizure za statement naušnice
N
edavno smo pisali u trenutno vrlo popularnom trendu nošenja statement naušnica, a kako bi ga mogli isfurati na najbolji način donosimo vam prijedloge frizura uz koje će vaše naušnice najbolje doći do izražaja.

Veličina je ove jeseni svakako važna, barem kad su u pitanju naušnice! Veliki ukrasi za uši ove sezone obilježili su modne piste, a trendseterice ih nose u svim veličinama, oblicima i bojama. Osim obične dvije statement naušnice, u trendu su i one rasparene koje izgledaju posebno cool, a moderno je i nošenje samo jedne naušnice. Kako god ih kombinirali, ne možete pogriješiti! Do problema dolazimo kada trebamo napraviti frizuru koja neće skrivati naše naušnice.

frizure za statement naušnice
Ako nemate kratku kosu uz koju se naušnice najjasnije vide, najbolja frizura uz koju će vaše naušnice biti u fokusu je običan rep koji će maknuti kosu s lica i ušiju. Ako želite neku drugačiju i ne tako običnu frizuru tu smo da vam pomognemo. Najjednostavnija frizura koju možete napraviti jest da zaližete gornji dio kose gelom ili voskom i kosu stavite iza uha. Dobit ćete chic frizuru s modne piste, a naušnice će se lijepo vidjeti.

frizure za statement naušnice
Također kosu možete podijeliti u razdjeljak i zalizati iza uha, a jedna od upečatljivih frizura je i ona s jako dubokim razdjeljkom koji se nalazi malo više od uha dok je ostatak kose blago natapiran kako bi se dobio volumen. Nehajna messy punđica još je jedna jako trendi, ali i romantična frizura uz koju će naušnice sigurno doći do izražaja, a možete je napraviti na bezbroj načina.

frizure za statement naušnice

frizure za statement naušnice
Kako bi se vaše naušnice lijepo vidjele, važno je da kosu maknete s lica. To možete napraviti i tako da ne svežete rep ili punđu. Jedan od načinu su rajfovi ili trake za kosu koje će prednje pramenove podići i dozvoliti vašim naušnicama da dođu u prvi plan. Ako niste ljubiteljica rajfova ili traka, uvijek možete prednje pramenove zamotati u dvije male sarmice na vrhu glave i tako dobiti prostora za ukrase na ušima, a imat ćete jednu od najpopularnijih frizura. Sigurni smo da postoji još frizura koje će vaše naušnice staviti u središte pažnje pa vam puštamo mašti na volju!

frizure za statement naušnice
T.K.
Foto: Instagram, Style du Monde, Getty Images, Jure Perišić i Pinterest
Objavljeno: 26.10.2016. u 15:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p