KOSA

Kelly Osbourne pokazala maštovitu frizuru

Odvažna frizura kćeri slavnog rockera Ozzyja Osbournea
kosa 
Kelly Osbourne vjerojatno je najpoznatija po sudjelovanju u reality showu The Osbournes, a odnedavno i po sudjelovanju u modnom showu Fashion Police gdje je dala otkaz nakon rasističkog komentara Giuliane Rancic da kosa lijepe mlade glumice Zendaye vjerojatno smrdi po travi.

Mlada glumica i producentica poznata je također i po ekscentričnim frizurama i make upu, a u njih možemo ubrojiti i obostrani undercut obojan u nijansu lavande kojeg Kelly ima već neko vrijeme. Inače sklona odvažnim izborima, jučer se 30-godišnja Kelly odlučila za vrlo ženstvenu varijantu frizure gdje je kosa odijeljena u i rolana u pužiće na način da izgleda gotovo kao umjetnička instalacija.
 
kosaJoš jedan Rendallov rad na kosi Kelly Osbourne

Za ovu inovativnu frizuru zadužen je frizer Ryan Rendall koji je i inače odgovoran za kreativni izričaj vidljiv na Kellyjinoj glavi. Kratka kosa idealna je za eksperimente jer nema težinu duge kose pa se lakše oblikuje i može uspješno odolijevati gravitaciji. Mi se samo nadamo da će ovaj eksperimentalni trend prihvatiti i druge odvažne žene.

J. S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.03.2015. u 12:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p