KOSA

Koje ćemo frizure i boje za kosu nositi ove jeseni?

Jednostavne, ali upečatljive boje i frizure
jesenske hit frizure i boje
J
ednostavnost, prirodni look i prije svega lijepa i njegovana kosa, glavne su karakteristike boja kose u jesenskim trendovima. Kada je riječ o frizurama hit je i dalje megapopularni bob, ali i jedna neočekivana frizura. Ivica Palinić, voditelj frizerskog dijela DermaCare centra podijelio je s nama vodeće jesenske trendove za frizure i boje kose, a sigurno smo kako će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

"Već nekoliko sezona za redom i dalje u utrci za naj frizuru vodi bob. Dužine nisu važne pa ćemo moći vidjeti i duže i kraće, ovisno o preferencijama, a osobno mi je to najdraža dužina kose jer stoji gotovo svima i svim oblicima lica. U trendu je oblik boba šišan postepeno da se dobije volumen i neopterećenost frizure", objasnio je Ivica.  

jesenske hit frizure i boje

Jako duga kosa

Osim boba koji nikako ne silazi s trona najpopularnijih frizura, Ivica navodi i jednu neočekivanu frizuru koja već godinama nije bila takav hit. Radi se o iznimno dugoj kosi koja seže ponekad i do struka, a već su je prihvatili i celebrityiji pa možemo vidjeti poznate damo kako stavljaju ekstenzije kako bi produžile svoju kosu na različite dužine.

jesenske hit frizure i boje                                                      Kim Kardashian i Jennifer Lopez 

"Što se tiče friziranja tih istih trendi frizura, trenutno su u modi najviše osamdesete. Nose se valovi, ali ne oni savršeno složeni i namješteni, nego razbarušeni. Kosa se nosi s razdjeljkom na stranu kako bi se dobio veći volumen, a ako se fenira onda je to napravljeno dosta ležerno skoro pa ravno", kaže Ivica.

jesenske hit frizure i boje

Sve nijanse s laganim prijelazima

Što se tiče hit boja za kosu ove jeseni, Ivica objašnjava kako se vraćaju kompaktne nijanse bez prošaranih pramenova. Naglašava kako se niti jedna boja neće posebno isticati pa ćemo moći vidjeti raznolike nijanse od tamno smeđe do platinaste. Ako će se netko eventualno odlučiti za ombre, balayage ili shading tehniku onda će biti napravljena na vrlo prirodan način kako se ne bi vidio prijelaz i zapravo će se te tehnike koristiti samo da kosa dobije strukturu te neće biti u službi promjene boje. Na vama je da odaberete omiljenu nijansu i frizuru i u jeseni uživate s novim lookom.


Tanja Konjevod
Foto: Pinterest i Instagram
Objavljeno: 26.09.2016. u 16:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p