KOSA

Koji su ultimativni trendovi u kosi ove jeseni?

Katica Topčić otkriva svoje favorite!

Najpoželjniji modni dodatak na kosi ove sezone je siva boja ili sve nijanse sive, srebrne, tamno sive u kombinaciji s pastelnim pa čak i neonskim tonovima ružičaste, zelene, plave i lila. Za one koji se ne mogu odlučiti za drastične promjene preporučam sve nijanse hladno smeđe, karamele pa čak i crne.

Uz ove pastelne boje najbolje ide poluduga ili kratka kosa, a dječački kratka frizura sa ‘čop-čop’ tehnikom apsolutni je hit ove sezone (neravno ošišane šiške s duboko urezenim pramenovima na čelu).



Dosadni kratki bob je doživio preobrazbu, on postaje razigran s urezanim pramenovima i neravnim i punim šiškama za kojem sam već bila napomenula da su apsolutni hit jeseni! Kosa u ovom slučaju treba izgledati mokro i neuredno, što znači da je odbačena sva klasika i standardni izgled boba. Za sve koji pak vole svoju dugu kosu i ne žele je skratiti, moderna je dugačka, raspuštena kosa prirodno osušena, s naglaskom na volumen.


Ono što mi se posebno sviđa ove sezone je povratak repa u svim oblicima! Bio visoko vezan, niski rep ili pak pomalo neuredno začešljan i u stranu, ukrašen trakama u boji i brojnim drugim ukrasima - rep je glavni hit za jesen 2014. godine!
 

Punđe u svim oblicima kao bezvremenski sinonim za šik i glamur! Također igra s nisko podijeljenom i začešljanom kosom u stranu, dizajnerski neurednom kakve smo mogli vidjeti na reviji Alexandra Wanga te već dugo popularne pletenice koje su doživjele povratak u retro-vintage stil, ukrašene trakama, maramama i gumicama.


Katica Topčić
Objavljeno: 19.09.2014. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p