KOSA

Kultni proizvodi za njegu kose

Ove proizvode morate isprobati
hair 
Šamponi, regeneratori, ulja za kosu, serumi za vrhove - lista je dugačka, a kandidata mnogo. Ipak, samo su neki proizvodi zbog svoje učinkovitosti i popularnosti dospjeli na listu kultnih proizvoda za njegu kose.
 
Kosa je ukras ženine glave, a bila ona kratka, dugačka, ravna ili kovrčava, svi mi želimo da je uvijek njegovana, sjajna, podatna i mirišljava. Razvoj sve efikasnijih tehnologija u kozmetici u punom je zamahu pa tako danas čak i najsuša, najkruća i najmanje podatna, kao i vrlo tanka kosa sklona opadanju, može zablistati i izvući maksimum iz svoje prirodne teksture. Bez adekvatne i prilagođene njege, naša kosa neće ispuniti svoj potencijal, odnosno mogla bi postati sklonija oštećenju i pucati, a vlasište bi moglo postati nadraženo i perutavo te je stoga jasno da kosa apsolutno zahtijeva dobru i brižljivu njegu koju ne smijemo zanemariti.
 hair

Što kosu više tretiramo bojama ili toplinskim uređajima poput fena, figara i pegle za kosu, to će ona sve više gubiti svoj prirodni potencijal zaštite, te ju je tek tada potrebno dodatno njegovati. Ipak, mi vjerujemo da njega kose nije limitirana samo na regeneratore i maske već počinje od temelja: kvalitetan šampon ili četka za kosu nisu ništa manje bitni od izvrsnog tretmana poput regenerativne maske. Dapače, svoju kosu nikad nećemo uspjeti kvalitetno nahraniti ako u rutinu njege ne uvedemo izvanredne proizvode od početka do kraja, i zato vam donosimo listu kultnih beauty proizvoda za kosu koje žene diljem svijeta jednostavno obožavaju!

J.S.
Foto: Pinterest, PR
Objavljeno: 30.06.2015. u 14:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p