KOSA

Kylie Jenner najpopularnije pletenice učinila još zanimljivijima

Odlične pletenice u duginim bojama

Kylie Jenner opet nas je iznenadila svojom bojom kose koja će, vjerujemo, postati pravi hit ovog proljeća na društvenim mrežama.

Na posljednjem danu prvog vikenda muzičkog festival Coachella koji je održan u Kaliforniji od 15. do 17 travnja Kylie je prošetala popularne boksačke pletenice koje ona i njene sestre nose već dulje vrijeme, ali ovoga puta u duginim bojama. 

 
 
Coachella festival poznat je po bezbroj modnih i beauty trendova koje iznjedri svake godine, a zvijezde i poznati svaki puta se natječu koja će imati upečatljiviji boho outfit ili romantičnu frizuru. Kyliena kosa u duginim bojama na tjemenu je svjetlo roza pa se pretvara u plavu, zatim u zelenu i na kraju u blonde. Kosa u duginim bojama pravi je proljetni hit, a na Kylieniem dugim pletenicama s ekstenzijama izgleda još i bolje nego na raspuštenoj kosi.

 
 
Kylie je posebno za Coachellu mijenjala boje kose pa je tako predzadnji dan kosu obojila u najpopularniju boju proljeća, ginger blonde i iako joj je odlično stajala, pletenice u duginim bojama ipak nam se više sviđaju. Idući vikend je nastavak Coachella festivala pa jedva čekamo vidjeti nove frizure i beauty uratke poznatih dama.

 

T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.04.2016. u 09:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p