KOSA

Lagane kovrče hit među zvijezdama

Na crvenom tepihu prevladavale su opuštene kovrče

 
Na crvenom tepihu dodjele nagrada Britanske akademije filmskih i televizijskih umjetnosti održanoj 14. veljače najpopularnija frizura bila je opušteni valovi. Pogledaj koje su se glumice odlučile za bezvremensku frizuru koja odiše elegantnošću te doznajte kako i vi možete u nekoliko koraka postići hit frizuru s crvenog tepiha. 
 
Neke glumice odlučile su se za varijantu frizure s klasičnim razdjeljkom na sredini glave, dok su druge odabrale hrabriju kombinaciju i kosu stavile na jednu stranu što im je naglasilo i vizualno produljilo vratove.
  
Alicia Vikander 
Kate Winslet 
 
Lagane lokne koje najčešće postižu samo vrhunski frizeri i žene s puno prakse, u samo par koraka možete imati i vi! Predstavljamo vam dva trika uz koje ćete postići opuštene kovrče. Za prvi vam treba samo gumica za kosu i ukosnice.
 
Za drugi trik vam treba dobar figaro i malo strpljenja. Potrebno je dobro raščešljati kosu, razdvojiti je u nekoliko debljih pramenova i krenuti od donje strane. Trik je zapravo u tome što pramen treba omotati tako da vam vrh kose ostane vani jer upravo tako postižete onaj svima dragi retro stil koji asocira na frizure holivudskih diva u 20-im godinama.
 
 Gemma Chan 
Olga Kurylenko  
 
Osim jednostavnih trikova za savršene kovrče potrebni su vam proizvodi za stiliziranje koji će vam pomoći da kovrče budu lijepo oblikovane i sjajne te da traju cijeli dan. Pogledajte najbolje proizvode za stiliziranje kovrči.
 
Foto: Getty images i PR
Objavljeno: 15.02.2016. u 15:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p