KOSA

Londonski dnevnik

Ivana Marušić na Noise eventu

Ovog vikenda  u Londonu se održao jedan jako cool i underground guerilla event.

Osim što je bio trodnevni sajam za frizere, u sklopu kojeg su sva vodeća imena iz industrije prikazivala svoje kolekcije, bilo je još mnogo zanimljivih događanja...

Jedno od događanja koje je definitivno ostavilo traga na svima nama koji smo imali čast da prisustvujemo  bio je NOISE event.

Mjesto održavanja  eventa su objavili dva sata prije i samo oni koji su dobili privatnu poruku u inbox  bili su pozvani. Doista zanimljiv marketinški pristup. Tako su nas sve držali u neizvjesnosti ,i što se event više približavao euforija je bila sve veća.

Sve se održavalo u jednom warehouse dvorištu,u kojem se inače održavaju radionice za ljude koji uče crtati grafite. Predstavit ću vam NOISE ekipu i pokazati par sličica sa samog eventa, kao i neke od radova ovih nevjerojatnih frizera.

Noise je osmišljen tako da pomiče granice frizerstva te  sam pristup frizerstvu kao takvom. Frizeri koji su dio ekipe  vodeća su imena frizerske industrije.

Većina ih ima svoje akademije, rade editorijale za velike modne časopise i sa svojim radom inspiriraju mnoge frizere diljem svijeta.

Moje iskustvo sa njima je takvo da čim sam im prišla da se upoznamo oni su me prihvatili kao dio svoje ekipe.

Bila sam stalno sa njima u backstageu, raspitivala se o bojama koje koriste, o tehnikama koje su upotrebljavali. Sve su tako nesebično dijelili sa svima koje je zanimalo.

Doista je divno otići i vidjeti kako to tamo negdje funkcionira. Jako inspirativno!

Ja sam se vratila punih baterija i inspirirana za promjene!

Uživajte, i pomičite svoje granice!

Ivana

 

Salon "She"

Pavla Hatza 28

10000 Zagreb

Facebook: She Cuts Your Hair

Objavljeno: 19.10.2012. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p