KOSA

Marijana Batinić ima novu frizuru!

Osvježenje za lijepu voditeljicu

marijana batinić
L
ijepa voditeljica Marijana Batinić promijenila je frizuru. Iako se ne radi o drastičnoj promjeni, tamnija boja i malo kraća kosa pravo su osvježenje za proljeće.

Možemo reći kako su njegovana i sjajna kosa zaštitni znak Marijane Batinić. Voditeljica u D-art studiju u Splitu kod frizerke Danijele Mastelić svoju kosu njeguje i održava već godinama pa se i ovoga puta prepustila u sigurne ruke. Marijana već dugo ima srednje dugu kosu s opuštenim šiškama sa strane i najčešće na svoju prirodno smeđu kosu stavlja pramenove. Do nedavno je imala balayage svijetle pramenove na vrhovima, a sada se odlučila na nešto tamniju verziju. U D-art studiju Marijani su stavili tamnije pramenove i skratili vrhove kako bi se cijela kosa osvježila. Iako promjena nije drastična, početak novog godišnjeg doba uvijek nas zove na novu frizuru, a Marijani ova stoji zaista sjajno. 

"Marijani smo malo potamnili kosu preljevom s obzirom na to da na ljeto planira ići na skroz svjetlu nijansu pa da još neko vrijeme bude tamna. Dužinu smo skratili kako bi osvježili vrhove, a šiške smo malo podrezali. Njene šiške su multifunkcionalne jer nisu debelo odrezane pa ih može nositi i kao šiške, ali ih i staviti na stranu da se uopće ne vide", objasnila nam je Danijela što je radila na Marijaninoj kosi.

marijana batinić
T.K.
Foto: Vlasništvo Marijane Batinić

Objavljeno: 06.03.2017. u 11:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p