KOSA

Mladenačka razigranost obilježila reviju Aleksandre Dojčinović

Sjajan make up i frizure na četvrtom danu BIPA FASHION.HR-a

dojčinović 
Pretposljednji dan BIPA FASHION.HR-a održana je revija miljenice hrvatske publike, Aleksandre Dojčinović, pod pokroviteljstvom nove Opel Corse. Ženstveni i bogati, a opet strukturirani i suzdržani krojevi dominirali su temom dizajnerice Dojčinović, a modeli su frizurom i make upom evocirali dojam ljupke mlade dame. Kao i proteklih dana, backstage je bio pun Look By Bipa vrećica punih kvalitetne i cjenovno prihvatljive dekorativne kozmetike dostupne svakoj od nas.

Kako bi make up vizualno komplimentirao bogatim i nježno obojenim tkaninama na Aleksandrinim kreacijama, šminka je išla minimalističkom, djevojačkom i gotovo lutkastom smjeru. 
  
dojčinović
  
Zamisao je nedvojbeno bila očuvati i istaknuti svježinu i mladenačku blistavost lica, a poznati hrvatski vizažist, Saša Joković, objasnio nam je što se točno radilo:

“Obrve su lagano popunjene i začešljane prema gore. Na kapcima je lagana kontura i sjaj, a na obraze smo nanijeli kremasto rumenilo, i to dosta intenzivno. Oko očiju smo na kraju stavili i staklene kristaliće, a usta su premazana jednostavnim prozirnim sjajilom.”
 
hair
Šik frizure modele su također išle u smjeru djevojačke razigranosti i namjerno su ostavljene tako da ne izgledaju kao da su profesionalno stilizirane. Katica Topčić nam je otkrila kako su ove slatke frizure izrađene, i što točno možemo koristiti za samostalnu stiliziranje kose na ovaj način:

“Danas smo nekim djevojkama napravili atraktivne rajfove od kose, a ostatak kose je trebao izgledati jednostavno i pomalo razbarušeno, kao da su se same frizirale. Druge frizure, dakle niske pundže na vratu, idu u smjeru baka stila, no nisu savršeno počešljane već su lagano neuredne. Danas smo opet koristili Kevin Murphy proizvode, i to puno Session Spraya i Staying Alive regeneratora koji se ne ispire”, zaključila je Katica.
 
dojčinović 
Za manikuru bila je zadužena Jasminka Herceg iz poznatog zagrebačkog beauty studija Bliss.

Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić

Objavljeno: 21.03.2015. u 09:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p