KOSA

Na tržište je stigao novi veganski brend za njegu kose

Odgovarat će baš svakom tipu kose
ELEVEN Australia novi je brend za njegu kose na hrvatskom tržištu namijenjen mladim užurbanim ljudima koji znaju što žele. Jednostavnost i kvaliteta proizvoda je ono što ELEVEN razlikuje od drugih brendova na tržištu.

Radeći u salonu, na snimanjima i modnim revijama, Joey Scandizzo osjetio je potrebu za jednostavnim proizvodima koje bi njegovi zaposlenici i klijenti lako razumjeli. Obuhvaćajući sastojke visoke učinkovitosti s jednostavnim proizvodima lakima za upotrebu, nastao je ELEVEN Australia. ELEVEN Australia proizvodi rade upravo ono što je navedeno na samim pakiranjima. Proizvedeni su u Australiji, PETA potvrđeni, nisu testirani na životinjama – tko ih ne bi volio? Određeni proizvodi iz ELEVEN Australia linija proizvoda veganski i ne sadrže nikakve sastojke životinjskog podrijetla. Napravljeni su od visoko kvalitetnih sastojaka kao što su ulje avokada, ulje makadamije, aloe vera, limeta i mnogi drugi.


Za lica kampanje odabrane su jedne od najdugovječnijih i najpoznatijih modnih blogerica i insajderica u Hrvatskoj, Ana Bacinger i Barbara Repe. Kreativke zanimljivog stila, uvijek sjajnih stylinga i nastupa idealno su se uklopile u viziju ELEVEN Australia. Fokus je na zdravoj kosi koja je neopterećena i prekrasna. Pod vodstvom Katice Topčić kreirane su opuštene frizure koje se baziraju na zdravom izgledu kose.


Foto: Karmen Poznić
Objavljeno: 03.05.2018. u 10:05
Tagovi: beauty, kosa

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p