KOSA

Najbolja hrana za vašu kožu, kosu i nokte

Blistava koža, kosa i nokti na dohvat ruke

Kad kažemo da je izvor ljepote u nama samima, to nije fraza. Mislimo na zdravu prirodnu ljepotu naše kože, kose, noktiju, koja je onoliko sjajna i blistava koliko brinemo o onome što svakodnevno unosimo u tijelo. 

 
Koža umornog izgleda, lomljivi nokti i kosa bez sjaja vidljivi su znakovi lošeg zdravstvenog stanja našeg organizma. Najčešći uzroci su nedostatak nužnih hranjivih tvari u lošoj i neuravnoteženoj prehrani, stres, bolesti i pušenje. Kako bi postigli zdravlje, ljepotu i sjaj kože, kose i noktiju potrebna im je njega iznutra. Hrana je glavni izvor korisnih vitamina, minerala i sastojaka koji su nam potrebni za zdravlje i ljepotu, no ponekad trebamo dodatne izvore.
 
 Zdrava kosa, nokti i koža zaista su prvi vanjski znaci ljepote, ali i pokazatelj naših prehrambenih navika. Pravilna prehrana koju karakterizira bogatstvo nutrijenata, posebice vitamina, minerala i biljnih kemikalija ključ je za zdravu kosu, kožu i nokte. Ako primjećujete da vam kosa postaje krhka i gubi sjaj, ako koža smanjuje svoju elastičnost i vitalnost, a nokti se lome i listaju, vrijeme je da obogatite prehranu ključnim vitaminima i mineralima.
 
Većina nas svakodnevnom prehranom ne unosi dovoljno vitamina i minerala, ali zato su tu dodaci prehrani koji u svakom trenu mogu uskočiti u pomoć. Uz prave proizvode do ljepote je lako doći pa pažljivo odaberite proizvode koji zaslužuju vaše povjerenje.
 
 
Nature’s Bounty®, vodeći svjetski brand dodataka prehrani već 40 godina brine o svojim korisnicima na jedinstven način, vrhunska kvaliteta, prave formule, stroga kontrola kvalitete i sastojci od provjerenih dobavljača. Biti broj jedan na američkom tržištu dodataka prehrani za kosu, kožu i nokte nije lako, no Nature’s Bounty je godinama broj jedan u toj kategoriji. Super Skin, hair and nails formula pravi je proizvod za vašu ljepotu.

 
Sada je ovaj jedinstveni proizvod dostupan i Hrvaticama koje žele na mudar način njegovati svoju kosu, kožu i nokte. Tajna je u uravnoteženoj i snažnoj formuli, obogaćenoj visokovrijednim proteinima, vitaminima i mineralima koji pomažu održavanju zdrave kože, kose i noktiju osiguravajući ljepotu te štiteći stanice od štetnih vanjskih utjecaja. Učinkovitost ove formule uskoro ćete primijetiti i vi i vaša okolina. Uz pravu ravnotežu hranjivih tvari osjećat ćete se i izgledati dobro!
  
 
Budite u vašem najboljem izdanju svaki dan, uz Nature's Bounty. Potražite Super Skin, hair & nails formulu u odabranim ljekarnama uz popust od 10% tijekom Nature’s Bounty mjeseca ljepote!

Cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
 
Foto: PR
Objavljeno: 28.04.2016. u 15:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p