KOSA

Najbolja i najgora frizura s crvenog tepiha

Osvojila nas je pletenica Lucy Hale na Billboard Music Awardsima

Na Billboard Music Awardsima održanim 22. svibnja poznate dame opet su pokazale brojne make up lookove i frizure, a mi smo izdvojili najbolju i najgoru frizuru.

Pjevačica Rihanna imala je valoviti bob dužine do sredine vrata koji djeluje pomalo mokro i neuredno, ali nije tako ni loš u usporedbi s njenim šiškama. Pjevačica se odlučila na rjeđu verziju dugih šiški koja joj nimalo ne stoji, odnosno stoji vrlo rijetkima. Šiške su toliko rijetke da su na nekim dijelovima rupe pa u kombinaciji s valovitim bobom cijela frizura djeluje neuredno. Bez obzira na lošu frizuru, Rihannin make up bio je besprijekoran nude look sa sjajnim usnama.
 
 
rihanna billboard 
Glumica Lucy Hale na crvenom tepihu imala je prekrasnu malu pletenicu. Iako se sprijeda čini kao da Lucy ima zalizani rep s razdjeljkom, straga je imala ispletenu malu mohawk pletenicu koja počinje na samom vrhu glave i dolje je zavezana u niski mali repić. Ova frizura odlična je ideja za sve žene s dugim bobom ako žele elegantnu, zavezanu frizuru. Glumičin make up bio je odličan, na očima smokey eyes look, a na usnama ruž nijansu tamniji od njenih usana.
 
lucy hale billboard
 
lucy hale billboard 
lucy hale billboard 
lucy hale billboard 
T.F.
Foto: Getty Images i Instagram 
Objavljeno: 23.05.2016. u 10:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p