KOSA

Najbolje 3 hit frizure za proljeće

Jednostavne i nosive frizure za proljeće 

Romantika, jednostavnost, prirodni look te lijepa i njegovana kosa glavne su karakteristike proljetnih trendova kose. Kada je riječ o trendovima frizura za ovo proljeće, sve će biti nosive i svakodnevne te će odgovarati većini žena. Ivica Palinić, voditelj frizerskog dijela DermaCare centra podijelio je s nama vodeće proljetne trendove koji su zaista raznoliki pa će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

 
"Još je uvijek vladar frizura bob ili duži bob takozvani lob. Kako proljeće donosi opuštenost i nonšalantnost, tako je i s frizurama koje moraju izgledati kao da se nismo trudili. Što se tiče dužine tu također još uvijek vlada bob, malo kraći ili duži, ovisno o preferencijama, a osobno mi je to najdraža dužina kose", objasnio je Ivica. 

 
Što se tiče boja za kosu, naglasio je kako je poželjno da boje izgledaju prirodno, a u trendu su i potpuno bijela kosa te siva i prljavo ružičasta. Ivica je naglasio kako će ovog proljeća najveći hit već spomenuti bob, ali prirodnih nijansi i s dužim gustim šiškama, šišan postepeno da se dobije volumen i neopterećenost frizure.

 
"Druga hit frizura proljeća je kosa posvijetljena do krajnjih granica, dužine dužeg boba šišana ravnim linijma. Kod takve boje i frizure važno je da uvijek kosa mora biti isfenirana inače sve izgleda neuredno i nezdravo", naglašava Ivica.

 
Ovo proljeće neće proći bez ultrapopularnih pletenica i to u svim oblicima. Ivica kaže da su u trendu različite pletenice, od dvije sa svake strana pa do onih ispletenih oko glave, a nosit će se čak i jednostavna jedna pletenica. Naglašava kako će ovog proljeća ipak prednjačiti verzija frizure s dvije pletenice jer one dobro izgledaju na svakoj kosi. Ako vam je kosa kraća, Ivica savjetuje da malo varate i u pletenicu ubacite mali umetak kose da biste dobili dužinu koju želite i savršenu proljetnu frizuru.
 
 
T.F.
Foto: Getty Images, Instagram, arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 21.03.2016. u 10:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p