KOSA

Najbolje iz svijeta frizerstva po prvi put u Zagrebu

Hairstyle News Festival
 
Hairstyle News Festival, najveća frizerska manifestacija u regiji, ove će se godine po prvi put predstaviti u Zagrebu i to od 2. do 3. travnja u Hypo Centru. Ovogodišnji, 13. po redu, frizerski spektakl prezentirat će svojoj publici najnovije trendove u frizerstvu, ekskluzivne kolekcije, recentna znanja iz struke, ali i creme-de-la-creme frizerske stručnjake iz zemlje i inozemstva.

Hairstyle News i ove godine nastavlja biti centralno mjesto na kojem frizeri mogu po prvi put vidjeti najnovije kolekcije najvećih regijskih i svjetskih frizerskih edukatora. Premijerna izdanja originalnih frizerskih kolekcija predstavit će mnogi prestižni frizeri, a posebno se ove godine s nestrpljenjem očekuje nastup Richarda Ashfortha, suosnivača SACO Akademije i jednog od top A frizera iz Londona koji je svoj zanat kovao i kod frizerske ikone Vidala Sassoona. 

 
U dijelu stručnih seminara frizere očekuju seminari iz područja online komunikacije i sistematizacije rada u frizerskom salonu te tematska znanja u vođenju frizerskih salona. Naravno, u ovom dijelu stručnih seminara posebno se ističe ime Alana Austina-Smitha, jednog od najtraženijih poslovnih savjetnika u frizerskoj industriji u svijetu. 

 
Uz zanimljive sadržaje za frizersku struku, od predstavljanja kolekcija, look&learn te stručno-poslovnih seminara, širu javnost u Hypo Centru očekuje i bogat sajam s novitetima iz industrije. Vrijednost Festivala prepoznao je i Grad Zagreb koji je ujedno i pokrovitelj ove manifestacije. Generalni pokrovitelj manifestacije je Schwarzkopf Professional, pokrovitelji su Hairground i Subrina Professional, a organizator je Denis Vidović.
 
Detaljne informacije o programu mogu se pronaći na internetskim stranicama Festivala.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 25.03.2016. u 13:23
Tagovi: Kosa, kosa trendovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p