KOSA

Najbolji šamponi za masnu kosu

Top šamponi u borbi protiv masne kose

 
Masna kosa može biti neugodna i iritantna pojava, a čest je problem mnogim ljudima. Doznajte koji su najbolji šamponi za masnu kosu koji će vam pomoći u borbi protiv ove nezgodne pojave. 

Problem masne kose i vlasišta muči mnoge, a neki se s tim problemom bore već i nekoliko sati nakon samog pranja kose. Osim što ne izgleda reprezentativno, nakupljena masnoća može uzrokovati svrbež, crvenilo pa čak i ispadanje kose. Srećom, postoje odlični šamponi za masnu kosu koji vam mogu pomoći. Većina brendova ima šampone specijalizirane za masnu kosu, ali djeluju samo određeni koji su posebno dizajnirani kako bi pomogli onima koji imaju problem masne kose.
 
Uz velik broj proizvoda na tržištu, može biti vrlo teško odlučiti koji je najbolji šampon za masnu kosu. Kada ste u potrazi za pravim šampon, postoje određene stvari na koje trebate obratiti pažnju kako bi dobili najbolji rezultat. Šampon ne bi smio sadržavati ulja ili silikone jer će oni dodatno zamastiti kosu. Uz to, tražite i prozirne šampone jer oni mliječne teksture najčešće sadrže regenerator, a on će vam dodatno zamastiti kosu i nakon pranja ćete dobiti kontraefekt. Ulaganje u dobar šampon za masnu kosu može napraviti drastičnu razliku i pomoći vam u borbi protiv te neželjene pojave. Dodatan trik za ovaj problem, uz najbolji šampon za masnu kosu, je i pranje kose u mlakoj, a ne vrućoj vodi jer prevruća voda može uzrokovati da žlijezde na tjemenu počnu lučiti još više masnoće. Za vas smo odabrali top šampone za masnu kosu.

Najbolji šamponi za masnu kosu - kevin murphy
Kevin Murphy Stimulate-Me.Wash (230 kn)
 
Najbolji šamponi za masnu kosu - loreal
L'oreal Professional Sensi Balance Shampoo (94 kn)

Najbolji šamponi za masnu kosu - phytodess
 Phytodess Aloe vera šampon (149 kn)

Najbolji šamponi za masnu kosu -  nivea
 Nivea Balanced & Fresh šampon (35 kn)

Najbolji šamponi za masnu kosu - avon
 Avon Advance tehniques Beuaty Balm šampon (42 kn)
 
T.F.
Foto: PR 
Objavljeno: 08.06.2016. u 08:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p