KOSA

Najljepše nijanse rose gold kose na Instagramu

Ovo će biti hit boja jeseni

rose gold kosa

Osim rose gold nakita koji je posebno popularan posljednjih nekoliko godina, boja ružičastog zlata preselila se i na kosu. Predivne nijanse osvojile su nas pa smo vam odabrali najljepše s Instagrama kako bi vam dali inspiraciju za novu jesensku boju kose.

Na Instagramu ima skoro 40 000 hashtagova #rosegoldhair i mogu se vidjeti zaista sve nijanse ružičastog zlata, od brineta do plavuša pa čak i crnki. Na plavoj kosi rose gold nijansa postiže se dodavanjem zlatnih pramenova i crvenih, ali slabog intenziteta kako bi nalikovali na ružičastu. Usprkos tome što bi mogli misliti da je ova nijansa rezervirana samo za plavuše, prevarili biste se.

Toplim brinetama koje imaju crvenkasti podton, odlično mogu pristajati rose gold pramenovi jer će im osvježiti boju i dati potpuno novi izgled. Još jedna na stvar na koju morate obratiti pažnju je i ton vaše kože. Ako imate puno ružičaste boje u svom podtonu, ne preporučuje se puno ružičastih pramenova u vašoj kosi nego više zlatnih. Ako imate maslinasti ton kože, slobodno stavite ružičastih pramenova koliko želite. Stručan frizer će sigurno u potpunosti prilagoditi nijansu vašoj puti pa se ne biste trebali brinuti o tome hoće li vam odgovarati ovaj trend. Pogledajte najljepše rose gold nijanse s Instagrama jer predosjećamo da će biti hit nadolazeće jeseni.


rose gold kosa 
rose gold kosa 
rose gold kosa 
rose gold kosa 
T.K.
Foto: Instagram i Pinterest
Objavljeno: 01.09.2016. u 11:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p